Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coquimbo fc Santiago City
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 34.4
average Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Cornejo is nu in balbezit. Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla passt de bal met de wreef. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Santiago City 0:1

19e minuut.
Camus is nu in balbezit. Camus geeft de bal voor. Viel kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poncet neemt de hoekschop. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Huentemilla kopt de bal weg. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo passt de bal in één keer door. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Viera heeft problemen om de bal te vangen. Zakusov is nu in balbezit. Viera maakt een afschuwelijke overtreding. Viera krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Talma kopt de bal weg. Viera is nu in balbezit. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Poncet speelt de bal door. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo passt de bal in één keer door. Relvas rent richting de bal. Relvas draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Millán de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquimbo fc - Santiago City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquimbo fc 63%, Santiago City 37%.
Coquimbo fc - Santiago City 0:2

51e minuut.
Poncet bereikt de bal nog maar net als eerste. Viel onderschept slim de pass. Viel passt de bal in één keer door. Rengifo rent richting de bal. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sylla probeert naar een medespeler te passen. Poncet is nu in balbezit. Poncet met een sublieme pass. Relvas is nu in balbezit. Relvas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Poncet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncet speelt de bal door. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Relvas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquimbo fc 60%, Santiago City 40%.
Coquimbo fc - Santiago City 0:2