Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bacayos Osorno
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Riba geeft de bal voor. Mendizábal is nu in balbezit. Fariña met een sublieme pass. Bigorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigorra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ceredero is nu in balbezit. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero verovert de bal door een tackle van achteren. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Estrada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigorra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een hoge lob. Machuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Osorno 0:1

28e minuut.
Antúnez rent richting de bal. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero verovert de bal door een tackle van achteren. Ceredero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ossa is nu in balbezit. Bulnes verovert de bal door een tackle van achteren. Bulnes speelt de bal door. Ceredero rent richting de bal. Ceredero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Quiñonez speelt de bal door. Dabrowski rent richting de bal. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 54%, Osorno 46%.
Bacayos - Osorno 0:1

70e minuut.
Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Riba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Osorno 0:2

78e minuut.
Fariña rent richting de bal. Bigorra onderschept slim de pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigorra verovert de bal door een tackle van achteren. Bigorra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 45%, Osorno 55%.
Bacayos - Osorno 0:2