Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester 2024 E4E FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Páez rent richting de bal. Jaque rent richting de bal. Jaque speelt de bal door. Tranamil rent richting de bal. Tranamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester 2024 - E4E FC 0:1

10e minuut.
Alves met een sublieme pass. Flández rent richting de bal. Flández passt de bal met de wreef. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester 2024 - E4E FC 1:1

12e minuut.
Tranamil onderschept slim de pass. Tranamil probeert naar een medespeler te passen. Kairath is nu in balbezit. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bombal passt de bal in één keer door. Kairath is nu in balbezit. Kairath passt de bal zonder na te denken. Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bravo met de inworp. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre passt de bal met de wreef. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kairath met een sublieme pass. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández begaat een overtreding. Flández krijgt een gele kaart. Mena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kairath komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Páez onderschept slim de pass. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bravo geeft een hoge lob. Chamorro met een snel genomen vrije trap. Velez rent richting de bal. Velez schiet op doel. Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester 2024 - E4E FC 2:1

41e minuut.
Jaque geeft de bal voor. Inworp. Puerta met een snelle inworp. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester 2024 51%, E4E FC 49%.
Manchester 2024 - E4E FC 2:1

52e minuut.
Bravo speelt de bal door. Alves is nu in balbezit. Alves passt de bal in één keer door. Tranamil rent richting de bal. Tranamil haalt uit met een fantastische trap. Merello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flández heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tranamil is nu in balbezit. Tranamil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester 2024 - E4E FC 2:2

64e minuut.
Manso passt de bal in één keer door. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Tranamil zijn tegenspeler op de grond. Tranamil krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Echazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerta is nu in balbezit. Puerta draait met de bal, schiet en ... Echazu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester 2024 29%, E4E FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester 2024 - E4E FC 2:2