Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Coelemu real entre lagos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart. Tudela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lavanderos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torino springt en kopt de bal. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - real entre lagos 0:1

7e minuut.
Lillo rent richting de bal. Escobar is nu in balbezit. Met opzet legt Lillo zijn tegenspeler op de grond. Lillo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudela geeft een hoge lob. Lillo kopt de bal weg. Torino rent richting de bal. Torino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - real entre lagos 0:2

28e minuut.
Vivanco passt de bal met de wreef. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas is nu in balbezit. Colón is nu in balbezit. Colón draait met de bal, schiet en ... Paal! Donoso speelt de bal door. Vivanco kopt de bal weg. Lavanderos probeert de bal aan de voet te houden. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Coelemu 33%, real entre lagos 67%.
Deportivo Coelemu - real entre lagos 0:2

46e minuut.
Rosas geeft een hoge lob. Terzán kopt de bal weg. Klungelig pakt Escobar de bal. Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nogales passt de bal in één keer door. Iriondo rent richting de bal. Iriondo passt de bal in één keer door. Tudela is nu in balbezit. Tudela draait met de bal, schiet en ... González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Coelemu - real entre lagos 0:3

78e minuut.
Klungelig pakt Terzán de bal. Torino rent richting de bal. Terzán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tudela wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanderos onderschept slim de pass. Lavanderos speelt de bal door. Torino is nu in balbezit. Torino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Coelemu 52%, real entre lagos 48%.
Deportivo Coelemu - real entre lagos 0:3