Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E4E FC Bacayos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Bravo probeert de bal met de borst te controleren. Ceredero rent richting de bal. Bravo rent richting de bal. Ceredero onderschept slim de pass. Ceredero met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kairath kan de bal niet met de borst controleren. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero speelt de bal door. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E4E FC - Bacayos 0:1

34e minuut.
Dabrowski passt de bal met de wreef. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal in één keer door. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Echazu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Titanes met de inworp. Klungelig pakt Ceredero de bal. Ceredero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fariña passt de bal in één keer door. Bravo is nu in balbezit. Bravo met een sublieme pass. Fariña rent richting de bal. Fariña geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E4E FC 56%, Bacayos 44%.
E4E FC - Bacayos 0:1

55e minuut.
Kairath is nu in balbezit. Kairath speelt de bal door. Bórquez is nu in balbezit. Ardiles verovert de bal door een tackle van achteren. Ardiles geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feito controleert de bal met de borst. Machuca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Titanes probeert naar een medespeler te passen. Ceredero is nu in balbezit. Ceredero passt de bal zonder na te denken. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombal verovert de bal door een tackle van achteren. Bombal geeft een hoge lob. Tranamil is nu in balbezit. Tranamil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa passt de bal in één keer door. Titanes bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Titanes neemt de hoekschop. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ceredero onderschept slim de pass. Ceredero probeert naar een medespeler te passen. Ossa is nu in balbezit. Ossa schiet op doel. Echazu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E4E FC 54%, Bacayos 46%.
E4E FC - Bacayos 0:1