Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osorno Manchester 2024
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre passt de bal in één keer door. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Puerta onderschept slim de pass. Puerta passt de bal zonder na te denken. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Achondo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Manso geeft de bal voor. Velez rent richting de bal. Velez passt de bal zonder na te denken. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Lemaitre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigorra speelt de bal door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chamorro is nu in balbezit. Chamorro geeft een hoge lob. Inworp. Bigorra met een snelle inworp. Acuña geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osorno 51%, Manchester 2024 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osorno - Manchester 2024 0:0

48e minuut.
Busto passt de bal in één keer door. Páez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acuña. Acuña krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigorra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chamorro raakt geblesseerd tijdens het duel. Páez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chacón bokst de bal weg.

63e minuut.
Puerta rent richting de bal. Puerta passt de bal met de wreef. Mendizábal rent richting de bal. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Acuña passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Na een snelle pass probeert Everlein de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osorno - Manchester 2024 1:0

76e minuut.
Bulnes passt de bal zonder na te denken. Flández is nu in balbezit. Flández passt de bal in één keer door. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Chacón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre passt de bal in één keer door. Achondo controleert de bal met de borst. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osorno - Manchester 2024 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osorno 49%, Manchester 2024 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osorno - Manchester 2024 1:1