Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PanPan FC Osorno
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft de bal voor. Cañas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Quilaqueo is nu in balbezit. Acuña onderschept slim de pass. Acuña passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona draait met de bal, schiet en ... Pailamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Faltín rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faltín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oyarce is nu in balbezit. Oyarce geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cañas geeft de bal voor. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltín verovert de bal door een tackle van achteren. Benavente rent richting de bal. Benavente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PanPan FC - Osorno 1:0

32e minuut.
Fricke geeft een hoge lob. Vivanco is nu in balbezit. Benavente onderschept slim de pass. Benavente draait met de bal, schiet en ... Chacón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanPan FC 46%, Osorno 54%.
PanPan FC - Osorno 1:0

46e minuut.
Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acuña. Acuña krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Vilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monzón geeft de bal voor. Velez probeert de bal aan de voet te houden. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Riba passt de bal zonder na te denken. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña passt de bal in één keer door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel. Pailamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Vivanco de bal. Oyarce is nu in balbezit. Oyarce passt de bal met de wreef. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente schiet op doel. Chacón bokst de bal weg.

84e minuut.
Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricke verovert de bal door een tackle van achteren. Fricke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oyarce de bal. Oyarce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanPan FC 46%, Osorno 54%.
PanPan FC - Osorno 1:0