Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bacayos Blakerss
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Titanes geeft een lange en hoge pass. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero schiet op doel. Huanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Blakerss 1:0

10e minuut.
Rementería is nu in balbezit. Feito rent richting de bal. Fariña met een sublieme pass. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Cuadros rent richting de bal. Cuadros geeft een hoge lob. Quiñonez probeert de bal met de borst te controleren. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bacayos - Blakerss 1:1

25e minuut.
Bórquez geeft een hoge lob. Dabrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Fariña de bal. Rementería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rementería draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zapata geeft een hoge lob. Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal zonder na te denken. Rementería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rementería schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Blakerss 1:2

38e minuut.
Antúnez heeft problemen om de bal te vangen. Márquez is nu in balbezit. Rementería is nu in balbezit. Rementería haalt uit met een fantastische trap. Feito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bustos zal de hoekschop nemen. Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rementería rent richting de bal. Rementería draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Blakerss 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 57%, Blakerss 43%.
Bacayos - Blakerss 1:3

54e minuut.
Cuadros is nu in balbezit. Antúnez rent richting de bal. Cuadros onderschept slim de pass. Cuadros geeft een hoge lob. Rementería krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Videla is nu in balbezit. Ossa verovert de bal door een tackle van achteren. Ossa passt de bal zonder na te denken. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero haalt uit met een fantastische trap. Huanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Feito de bal onder controle te krijgen. Rementería is nu in balbezit. Rementería schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Titanes haalt uit met een fantastische trap. Daar is Videla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceredero rent richting de bal. Ceredero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bacayos - Blakerss 2:3

78e minuut.
Feito geeft de bal voor. Inworp. Dueñas met een snelle inworp. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bacayos 43%, Blakerss 57%.
Bacayos - Blakerss 2:3