Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester 2024 Colo-Colo GB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Mans onderschept slim de pass. Mans passt de bal in één keer door. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre verovert de bal door een tackle van achteren. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez geeft een hoge lob. Daar is Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal met de wreef. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre schiet op doel. Mendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manso heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puerta zal de hoekschop nemen. Carrillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Elizondo rent richting de bal. Elizondo schiet op doel. Daar is Everlein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elizondo rent richting de bal. Elizondo draait met de bal, schiet en ... Merello bokst de bal weg.

40e minuut.
Mans passt de bal zonder na te denken. Losada rent richting de bal. Losada passt de bal in één keer door. Elizondo rent richting de bal. Elizondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester 2024 57%, Colo-Colo GB 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester 2024 - Colo-Colo GB 0:0

54e minuut.
Flández is nu in balbezit. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada speelt de bal door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Flández kopt de bal weg. Franchino met een sublieme pass. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel. Merello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester 2024 - Colo-Colo GB 0:1

67e minuut.
Velez verovert de bal door een tackle van achteren. Velez met een sublieme pass. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. Inworp. Velez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre schiet op doel. Mendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manso probeert de bal aan de voet te houden. Mendia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Roldán probeert naar een medespeler te passen. Everlein rent richting de bal. Elizondo is nu in balbezit. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada schiet op doel. Merello bokst de bal weg.

89e minuut.
Montes is nu in balbezit. Montes geeft een lange en hoge pass. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo draait met de bal, schiet en ... Merello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester 2024 50%, Colo-Colo GB 50%.
Manchester 2024 - Colo-Colo GB 0:1