Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angeles FC Longaniza e campo FC
352 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 41.1
matig Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Pochyła met een sublieme pass. Pezzini rent richting de bal. Pezzini passt de bal in één keer door. Kerschen rent richting de bal. Kerschen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cangio rent richting de bal. Pezzini is nu in balbezit. Pezzini probeert naar een medespeler te passen. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pochyła rent richting de bal. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams passt de bal in één keer door. Yana is nu in balbezit. Yana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doncu probeert naar een medespeler te passen. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio passt de bal met de wreef. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Callejas probeert naar een medespeler te passen. Yana rent richting de bal. Yana passt de bal met de wreef. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pinochet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontela is nu in balbezit. Fontela met een sublieme pass. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fontela zal de hoekschop nemen. Arredondo heeft problemen om de bal te vangen. Pezzini is nu in balbezit. Pezzini haalt uit met een fantastische trap. Kerschen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu passt de bal met de wreef. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen passt de bal zonder na te denken. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen geeft een lange en hoge pass. Schürmann heeft problemen om de bal te vangen. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pezzini is nu in balbezit. Pezzini geeft een lange en hoge pass. Daar is Espejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio draait met de bal, schiet en ... Izcue bokst de bal weg.

40e minuut.
Schürmann geeft een hoge lob. Inworp. Fontela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel. Izcue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fontela zal de hoekschop nemen. Kerschen krijgt zijn hoofd ertegen. Izcue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pezzini geeft de bal voor. Klungelig pakt Espejo de bal. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Izcue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Izcue probeert naar een medespeler te passen. Pochyła rent richting de bal. Pochyła passt de bal in één keer door. Cangio rent richting de bal. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Pezzini heeft problemen om de bal te vangen. Pezzini passt de bal met de wreef. Cangio rent richting de bal. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Izcue bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Longaniza e campo FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angeles FC 71%, Longaniza e campo FC 29%.
Angeles FC - Longaniza e campo FC 0:1

48e minuut.
Punga speelt de bal door. Cangio speelt de bal door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft een lange en hoge pass. Cangio is nu in balbezit. Paal! Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Cangio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Longaniza e campo FC 0:2

53e minuut.
Pinochet met een sublieme pass. Punga rent richting de bal. Punga probeert naar een medespeler te passen. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Espejo kopt de bal weg. Klungelig pakt Doncu de bal. Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Cangio is nu in balbezit. Cangio draait met de bal, schiet en ... Izcue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pezzini rent richting de bal. Pezzini geeft de bal voor. Schürmann kan de bal niet met de borst controleren. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinochet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Callejas speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kerschen rent richting de bal. Cangio rent richting de bal. Cangio heeft problemen om de bal te vangen. Cangio draait met de bal, schiet en ... Izcue werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kerschen is nu in balbezit. Kerschen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Punga onderschept slim de pass. Punga geeft de bal voor. Klungelig pakt Hurtado de bal. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Longaniza e campo FC 0:3

89e minuut.
Fontela met een sublieme pass. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen passt de bal zonder na te denken. Cangio heeft problemen om de bal te vangen. Cangio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angeles FC - Longaniza e campo FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angeles FC 68%, Longaniza e campo FC 32%.
Angeles FC - Longaniza e campo FC 0:4