Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santiasko fc JiJiJi F.C.
343 Tactiek 4222L
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
26.4 gemiddelde waardering 33.1
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Hólmgeirsson rent richting de bal. Hólmgeirsson geeft een hoge lob. Berbecel speelt de bal door. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grez trapt de bal weg. Magiun kopt de bal weg. Klungelig pakt Azurmendy de bal. Perdigón rent richting de bal. Perdigón haalt uit met een fantastische trap. Grez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Magiun probeert de bal aan de voet te houden. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga passt de bal in één keer door. Bórquez is nu in balbezit. Bórquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Huentemilla met een snelle inworp. Caviedes is nu in balbezit. Caviedes passt de bal in één keer door. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bórquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verstrepen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - JiJiJi F.C. 1:0

27e minuut.
Valdebenito rent richting de bal. Valdebenito speelt de bal door. Isami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subandri is nu in balbezit. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun met een sublieme pass. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón geeft de bal voor. Subandri maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel geeft de bal voor. Subandri springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grez probeert naar een medespeler te passen. Valdebenito kopt de bal weg. Perdigón probeert de bal met de borst te controleren. Perdigón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Valdebenito rent richting de bal. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Subandri rent richting de bal. Subandri schiet op doel. Grez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Łydkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villablanca rent richting de bal. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 61%, JiJiJi F.C. 39%.
santiasko fc - JiJiJi F.C. 1:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Subandri stond buitenspel. Isami maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Hólmgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bórquez is nu in balbezit. Bórquez draait met de bal, schiet en ... Verstrepen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Magiun probeert naar een medespeler te passen. Subandri rent richting de bal. Lizama speelt de bal door. Łydkowski is nu in balbezit. Łydkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Azurmendy geeft de bal voor. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun geeft een hoge lob. Subandri rent richting de bal. Subandri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Berbecel rent richting de bal. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Łydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łydkowski draait met de bal, schiet en ... Lizama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 60%, JiJiJi F.C. 40%.
santiasko fc - JiJiJi F.C. 1:0