Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Arellano FC Flash reverso Team
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Cerro met een snelle inworp. Oravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravia geeft de bal voor. Basay is nu in balbezit. Basay draait met de bal, schiet en ... Tudor bokst de bal weg.

12e minuut.
Marín geeft de bal voor. Granic bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís maakt een afschuwelijke overtreding. Solís krijgt een gele kaart. Granic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cerro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Flash reverso Team 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Neira de bal. Granic is nu in balbezit. Weber begaat een overtreding. Weber krijgt een gele kaart. Granic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cerro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Alarcón met de inworp. Oravia geeft een lange en hoge pass. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cerro probeert naar een medespeler te passen. Neira heeft problemen om de bal te vangen. Medén bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira onderschept slim de pass. Neira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Utreras geeft de bal voor. Solís probeert de bal aan de voet te houden. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago geeft de bal voor. Klungelig pakt Granic de bal. Neira is nu in balbezit. Neira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Utreras is nu in balbezit. Utreras probeert naar een medespeler te passen. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira schiet op doel. Weber probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 37%, Flash reverso Team 63%.
David Arellano FC - Flash reverso Team 1:0

78e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal zonder na te denken. Oravia rent richting de bal. Basay is nu in balbezit. Basay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Arellano FC - Flash reverso Team 1:1

81e minuut.
Luengo met de inworp. Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabero de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Oravia is nu in balbezit. Oravia speelt de bal door. Basay is nu in balbezit. Basay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 58%, Flash reverso Team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
David Arellano FC - Flash reverso Team 1:1