Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siberia FC American Junior
Normal Tactiek 541
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 24.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Valech passt de bal met de wreef. Elizondo rent richting de bal. Carrillo rent richting de bal. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Droguett verovert de bal door een tackle van achteren. Droguett probeert naar een medespeler te passen. Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Reinoso rent richting de bal. Reinoso schiet op doel. Alamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Droguett is nu in balbezit. Huenchumilla verovert de bal door een tackle van achteren. Huenchumilla draait met de bal, schiet en ... Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siberia FC - American Junior 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Valech de bal. Bonvallet begaat een overtreding. Valech is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valech zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberia FC 42%, American Junior 58%.
Siberia FC - American Junior 0:1

52e minuut.
Huenchumilla rent richting de bal. Droguett verovert de bal door een tackle van achteren. Droguett met een sublieme pass. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvallet draait met de bal, schiet en ... Bianchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Neruda rent richting de bal. Neruda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Huenchumilla de bal. Bonvallet is nu in balbezit. Bonvallet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bonvallet verovert de bal door een tackle van achteren. Bonvallet schiet op doel. Donoso probeert de bal aan de voet te houden. Charme rent richting de bal. Charme schiet op doel. Bianchi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Brizuela passt de bal zonder na te denken. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ceredero zijn tegenspeler op de grond. Bonvallet raakt geblesseerd tijdens het duel. Alamo met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aguayo geeft de bal voor. Valle kopt de bal weg. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvallet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Elizondo is nu in balbezit. Frías onderschept slim de pass. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Charme probeert naar een medespeler te passen. Huenchumilla heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Valech zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valech naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Barrera kopt de bal weg. Bonvallet controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceredero. Ceredero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberia FC 64%, American Junior 36%.
Siberia FC - American Junior 0:1