Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiJiJi F.C. Angeles FC
4222L Tactiek 352
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 26.6
solide Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Berbecel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schürmann de bal. Subandri rent richting de bal. Subandri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 1:0

10e minuut.
Magiun passt de bal zonder na te denken. Perdigón rent richting de bal. Perdigón passt de bal zonder na te denken. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Schürmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izcue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Verstrepen met een harde bal richting middenveld. Perdigón rent richting de bal. Perdigón passt de bal met de wreef. Subandri rent richting de bal. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 2:0

20e minuut.
Izcue met een sublieme pass. Magiun kopt de bal weg. Subandri kan de bal niet met de borst controleren. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Retamal rent richting de bal. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski speelt de bal door. Subandri rent richting de bal. Subandri haalt uit met een fantastische trap. Izcue bokst de bal weg.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinochet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yana rent richting de bal. Yana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Malatamban de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Williams probeert de bal aan de voet te houden. Verstrepen bokst de bal weg.

33e minuut.
Callejas passt de bal in één keer door. Keith rent richting de bal. Keith met een sublieme pass. Yana is nu in balbezit. Yana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Verstrepen bokst de bal weg.

36e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams passt de bal met de wreef. Yana is nu in balbezit. Yana haalt uit met een fantastische trap. Verstrepen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdebenito is nu in balbezit. Valdebenito met een sublieme pass. Łydkowski is nu in balbezit. Łydkowski haalt uit met een fantastische trap. Izcue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 3:0

41e minuut.
Retamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski onderschept slim de pass. Łydkowski passt de bal zonder na te denken. Subandri rent richting de bal. Subandri schiet op doel. Izcue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 37%, Angeles FC 63%.
JiJiJi F.C. - Angeles FC 3:0

46e minuut.
Retamal probeert de bal aan de voet te houden. Subandri is nu in balbezit. Keith verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Subandri is nu in balbezit. Łydkowski rent richting de bal. Subandri is nu in balbezit. Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Łydkowski met een sublieme pass. Espejo rent richting de bal. Subandri onderschept slim de pass. Subandri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 4:0

56e minuut.
Keith is nu in balbezit. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski met een sublieme pass. Subandri is nu in balbezit. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łydkowski is nu in balbezit. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski draait met de bal, schiet en ... Izcue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 5:0

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Valdebenito de bal onder controle te krijgen. Valdebenito speelt de bal door. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 6:0

67e minuut.
Łydkowski is nu in balbezit. Łydkowski passt de bal met de wreef. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 7:0

71e minuut.
Perdigón is nu in balbezit. Perdigón met een sublieme pass. Subandri is nu in balbezit. Subandri draait met de bal, schiet en ... Izcue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 8:0

78e minuut.
Retamal passt de bal met de wreef. Valdebenito bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. Williams krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Subandri passt de bal met de wreef. Daar is Perdigón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdigón passt de bal met de wreef. Daar is Łydkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydkowski draait met de bal, schiet en ... Izcue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 9:0

84e minuut.
Łydkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Concepción komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pinochet geeft een lange en hoge pass. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Zapata geeft de bal voor. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. Izcue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Angeles FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 41%, Angeles FC 59%.
JiJiJi F.C. - Angeles FC 10:0