Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Longaniza e campo FC santiasko fc
442 Tactiek 343
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Schneider trapt de bal weg. Pezzini kan de bal niet met de borst controleren. Pezzini passt de bal in één keer door. Fontela rent richting de bal. Fontela passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 1:0

9e minuut.
Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek passt de bal zonder na te denken. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 2:0

13e minuut.
Pezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzini speelt de bal door. Klungelig pakt Cangio de bal. Cangio schiet op doel. Grez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 3:0

15e minuut.
Inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caviedes rent richting de bal. Pochyła verovert de bal door een tackle van achteren. Pochyła geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Grez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 4:0

16e minuut.
Pochyła rent richting de bal. Pochyła met een sublieme pass. Roco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Villablanca probeert naar een medespeler te passen. Pochyła heeft problemen om de bal te vangen. Isami is nu in balbezit. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pezzini probeert naar een medespeler te passen. Cangio is nu in balbezit. Cangio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kerschen de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Villarroel met de inworp. Punga is nu in balbezit. Caviedes is nu in balbezit. Caviedes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pochyła passt de bal met de wreef. Cangio rent richting de bal. Klungelig pakt Cangio de bal. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Grez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 5:0

30e minuut.
Caviedes rent richting de bal. Cangio verovert de bal door een tackle van achteren. Cangio passt de bal zonder na te denken. Pezzini is nu in balbezit. Pezzini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Kerschen is nu in balbezit. Roco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kerschen raakt geblesseerd tijdens het duel. Pezzini neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft een hoge lob. Cangio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Villarroel is nu in balbezit. Fontela onderschept slim de pass. Fontela passt de bal in één keer door. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel. Grez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cangio geeft een lange en hoge pass. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 23%, santiasko fc 77%.
Longaniza e campo FC - santiasko fc 6:0

50e minuut.
Villarroel onderschept slim de pass. Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła geeft de bal voor. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cangio rent richting de bal. Azurmendy verovert de bal door een tackle van achteren. Azurmendy geeft een hoge lob. Pezzini maakt een snoekduik en kopt de bal. Grez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 7:0

52e minuut.
Caviedes is nu in balbezit. Cervera onderschept slim de pass. Cervera geeft de bal voor. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Rąbek de bal. Rąbek geeft een hoge lob. Kerschen kopt de bal weg. Fontela probeert de bal met de borst te controleren. Fontela geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Roco is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu met een sublieme pass. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Roco rent richting de bal. Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen passt de bal zonder na te denken. Pezzini heeft problemen om de bal te vangen. Pezzini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rąbek onderschept slim de pass. Quiroga verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroga passt de bal in één keer door. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bórquez haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - santiasko fc 7:1

70e minuut.
Doncu probeert naar een medespeler te passen. Pezzini rent richting de bal. Pezzini passt de bal met de wreef. Cangio rent richting de bal. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Grez bokst de bal weg. Roco kopt de bal weg. Pezzini kan de bal niet met de borst controleren. Cangio is nu in balbezit. Cangio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pochyła speelt de bal door. Doncu rent richting de bal. Doncu met een sublieme pass. Kerschen rent richting de bal. Kerschen passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 37%, santiasko fc 63%.
Longaniza e campo FC - santiasko fc 7:1