Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
American Junior David Arellano FC
541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchumilla rent richting de bal. Bonvallet rent richting de bal. Huenchumilla rent richting de bal. Huenchumilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Charme rent richting de bal. Grez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charme. Charme krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Grez geeft een hoge lob. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Neira haalt uit met een fantastische trap. Brizuela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
American Junior - David Arellano FC 0:1

34e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Villanueva is nu in balbezit. Gago is nu in balbezit. Gago schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 52%, David Arellano FC 48%.
American Junior - David Arellano FC 0:1

51e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Grez probeert de bal met de borst te controleren. Charme rent richting de bal. Charme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ayala onderschept slim de pass. Ayala speelt de bal door. Bonvallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchumilla rent richting de bal. Huenchumilla schiet op doel. Tudor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 37%, David Arellano FC 63%.
American Junior - David Arellano FC 0:1