Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia AF vial spp Feos Caballos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bunster is nu in balbezit. Bunster passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Badilla de bal onder controle te krijgen. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pardo rent richting de bal. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo onderschept slim de pass. Huinchamán is nu in balbezit. Huinchamán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Feos Caballos 0:1

14e minuut.
Huinchamán rent richting de bal. Negrón rent richting de bal. Saviola onderschept slim de pass. Huinchamán verovert de bal door een tackle van achteren. Huinchamán schiet op doel. O`Higgins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Feos Caballos 0:2

28e minuut.
Saviola is nu in balbezit. Huinchamán onderschept slim de pass. Huinchamán passt de bal met de wreef. Negrón is nu in balbezit. Negrón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hormigos rent richting de bal. Hormigos geeft de bal voor. Negrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Camaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huinchamán rent richting de bal. Huinchamán geeft een lange en hoge pass. Ullaga is nu in balbezit. Ullaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia AF vial spp - Feos Caballos 0:3

36e minuut.
Ullaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunster rent richting de bal. Bunster geeft een hoge lob. Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hormigos rent richting de bal. Benavides onderschept slim de pass. Benavides passt de bal zonder na te denken. Neculñir rent richting de bal. Neculñir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Altamirano passt de bal zonder na te denken. Hormigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benavides krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia AF vial spp 60%, Feos Caballos 40%.
Academia AF vial spp - Feos Caballos 0:3

53e minuut.
Badilla passt de bal in één keer door. Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Hormigos rent richting de bal. Benavides verovert de bal door een tackle van achteren. Benavides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia AF vial spp 47%, Feos Caballos 53%.
Academia AF vial spp - Feos Caballos 0:3