Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
American Junior JiJiJi F.C.
541 Tactiek 4222L
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.9 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Valdebenito kopt de bal weg. Subandri is nu in balbezit. Subandri met een sublieme pass. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Berbecel is nu in balbezit. Neruda verovert de bal door een tackle van achteren. Neruda speelt de bal door. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Barrera passt de bal in één keer door. Frías rent richting de bal. Berbecel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berbecel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Inworp. Berbecel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdebenito bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdebenito geeft de bal voor. Subandri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
American Junior - JiJiJi F.C. 0:1

27e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun met een sublieme pass. Villanueva is nu in balbezit. Concepción onderschept slim de pass. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hólmgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun rent richting de bal. Magiun geeft de bal voor. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción onderschept slim de pass. Concepción schiet op doel. Alamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Frías is nu in balbezit. Magiun rent richting de bal. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Alamo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 57%, JiJiJi F.C. 43%.
American Junior - JiJiJi F.C. 0:1

48e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een hoge lob. Subandri kopt de bal weg. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Frías passt de bal zonder na te denken. Magiun met een sublieme pass. Perdigón speelt de bal door. Brizuela is nu in balbezit. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Magiun passt de bal in één keer door. Concepción rent richting de bal. Carrillo rent richting de bal. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción schiet op doel. Alamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Valdebenito rent richting de bal. Valdebenito speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Concepción onderschept slim de pass. Concepción schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hólmgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Magiun geeft de bal voor. Inworp. Ayala met de inworp. Frías geeft de bal voor. Verstrepen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonvallet is nu in balbezit. Bonvallet haalt uit met een fantastische trap. Verstrepen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
American Junior - JiJiJi F.C. 1:1

80e minuut.
Villanueva probeert de bal aan de voet te houden. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción passt de bal in één keer door. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel geeft de bal voor. Alamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
American Junior - JiJiJi F.C. 1:2

85e minuut.
Perdigón met de inworp. Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal zonder na te denken. Concepción is nu in balbezit. Concepción haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Junior 48%, JiJiJi F.C. 52%.
American Junior - JiJiJi F.C. 1:2