Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santiasko fc Kennedy F
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Villablanca de bal onder controle te krijgen. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga passt de bal in één keer door. Huentemilla rent richting de bal. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo geeft een lange en hoge pass. Grez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Caviedes passt de bal zonder na te denken. Huentemilla is nu in balbezit. Huentemilla geeft een lange en hoge pass. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bórquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Saldivia passt de bal zonder na te denken. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Kennedy F 0:1

35e minuut.
Isami raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alvarado komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Azurmendy speelt de bal door. Villablanca heeft problemen om de bal te vangen. Fierro rent richting de bal. Saldivia rent richting de bal. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tupper geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villarroel met de inworp. Caviedes rent richting de bal. Caviedes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Terzán verovert de bal door een tackle van achteren. Terzán geeft een lange en hoge pass. Daar is Lizama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 46%, Kennedy F 54%.
santiasko fc - Kennedy F 0:1

48e minuut.
Opazo verovert de bal door een tackle van achteren. Villablanca rent richting de bal. Met opzet legt Opazo zijn tegenspeler op de grond. Opazo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Huentemilla probeert naar een medespeler te passen. Bórquez is nu in balbezit. Terzán begaat een overtreding. Bórquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alvarado met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 40%, Kennedy F 60%.
santiasko fc - Kennedy F 0:1