Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Caballos Siberia FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Romaní trapt de bal weg van het doel. Hormigos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valech. Valech krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gil passt de bal zonder na te denken. Pardo is nu in balbezit. Reinoso onderschept slim de pass. Elizondo is nu in balbezit. Elizondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hormigos is nu in balbezit. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso speelt de bal door. Elizondo rent richting de bal. Elizondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Valech met een sublieme pass. Badilla heeft problemen om de bal te vangen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Huerta kopt de bal weg. Pardo is nu in balbezit. Elizondo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pardo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pardo kan niet meer verder spelen. Ariztia komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Huinchamán heeft problemen om de bal te vangen. Droguett is nu in balbezit. Huinchamán verovert de bal door een tackle van achteren. Huinchamán schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Hormigos heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta rent richting de bal. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Caballos - Siberia FC 0:1

33e minuut.
Ariztia bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso passt de bal in één keer door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo draait met de bal, schiet en ... Romaní bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Caballos 64%, Siberia FC 36%.
Feos Caballos - Siberia FC 0:1

52e minuut.
Inworp. Donoso met een snelle inworp. Daar is Droguett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huinchamán rent richting de bal. Droguett speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Valech is nu in balbezit. Valech met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Caballos 48%, Siberia FC 52%.
Feos Caballos - Siberia FC 0:1