Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siberia FC Coyhaique
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Mendoza de bal. Valech geeft de bal voor. Camacho rent richting de bal. Elizondo verovert de bal door een tackle van achteren. Elizondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Droguett verovert de bal door een tackle van achteren. Droguett passt de bal in één keer door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Droguett bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Droguett onderschept slim de pass. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal in één keer door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos schiet op doel. Ceredero heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi bokst de bal weg.

17e minuut.
Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huidobro de bal onder controle te krijgen. Elizondo rent richting de bal. Elizondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Donoso verovert de bal door een tackle van achteren. Donoso speelt de bal door. Valech probeert naar een medespeler te passen. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Quintanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Donoso heeft problemen om de bal te vangen. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Hevia is nu in balbezit. Hevia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ceredero de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Elizondo is nu in balbezit. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso onderschept slim de pass. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberia FC 38%, Coyhaique 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siberia FC - Coyhaique 0:0

86e minuut.
Camacho rent richting de bal. Droguett rent richting de bal. Manquehue begaat een overtreding. Manquehue krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberia FC 39%, Coyhaique 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siberia FC - Coyhaique 0:0