Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Arellano FC Feos Caballos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Falán verovert de bal door een tackle van achteren. Falán geeft een hoge lob. Huerta rent richting de bal. Neira verovert de bal door een tackle van achteren. Neira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Feos Caballos 1:0

14e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gago met de inworp. Utreras rent richting de bal. Utreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Falán passt de bal met de wreef. Cerro speelt de bal door. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Utreras is nu in balbezit. Utreras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Utreras schiet op doel. Salinas kopt de bal weg. Hormigos rent richting de bal. Utreras verovert de bal door een tackle van achteren. Utreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago met een sublieme pass. Hormigos rent richting de bal. Falán is nu in balbezit. Falán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 42%, Feos Caballos 58%.
David Arellano FC - Feos Caballos 1:0

46e minuut.
Neira is nu in balbezit. Ariztia is nu in balbezit. Neira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Neira naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ariztia roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ariztia kan niet meer verder spelen. Tello komt het veld opgelopen. Badilla met een snel genomen vrije trap. Ullaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullaga passt de bal zonder na te denken. Huinchamán rent richting de bal. Huinchamán haalt uit met een fantastische trap. Tudor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Marín geeft de bal voor. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hormigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Utreras is nu in balbezit. Utreras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Romaní geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gago met een snelle inworp. Utreras rent richting de bal. Utreras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Granic is nu in balbezit. Granic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 39%, Feos Caballos 61%.
David Arellano FC - Feos Caballos 1:0