Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santiasko fc Siberia FC
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Droguett heeft problemen om de bal te vangen. Droguett probeert naar een medespeler te passen. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Villarroel rent richting de bal. Villarroel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Caviedes met een sublieme pass. Mondaca is nu in balbezit. Caviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Caviedes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Siberia FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 43%, Siberia FC 57%.
santiasko fc - Siberia FC 1:0

46e minuut.
Elizondo is nu in balbezit. Elizondo passt de bal zonder na te denken. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Caviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviedes passt de bal in één keer door. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bórquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Siberia FC 2:0

65e minuut.
Roco speelt de bal door. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo begaat een overtreding. Elizondo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga met een sublieme pass. Bórquez is nu in balbezit. Bórquez draait met de bal, schiet en ... Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santiasko fc - Siberia FC 3:0

79e minuut.
Villablanca rent richting de bal. Villablanca geeft een hoge lob. Ceredero met een sublieme pass. Huentemilla rent richting de bal. Huentemilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Isami verovert de bal door een tackle van achteren. Isami geeft een lange en hoge pass. Caviedes speelt de bal door. Daar is Bórquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bórquez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huentemilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mondaca heeft problemen om de bal te vangen. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bórquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santiasko fc 41%, Siberia FC 59%.
santiasko fc - Siberia FC 3:0