Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Arellano FC Longaniza e campo FC
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Pezzini met een sublieme pass. Cangio rent richting de bal. Marín is nu in balbezit. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio schiet op doel. Tudor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:1

8e minuut.
Grez rent richting de bal. Kerschen is nu in balbezit. Cerro begaat een overtreding. Cerro krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu passt de bal met de wreef. Cangio is nu in balbezit. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Tudor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grez met een sublieme pass. Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervera geeft de bal voor. Daar is Cangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cangio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen passt de bal in één keer door. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel. Tudor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:2

31e minuut.
Marín probeert de bal aan de voet te houden. Fontela speelt de bal door. Klungelig pakt Cangio de bal. Cangio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cabero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:3

33e minuut.
Falán probeert de bal aan de voet te houden. Cangio rent richting de bal. Cangio passt de bal met de wreef. Kerschen rent richting de bal. Kerschen draait met de bal, schiet en ... Tudor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doncu neemt de hoekschop. Tudor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Cangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cangio passt de bal in één keer door. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen schiet op doel. Tudor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:4

43e minuut.
Cerro probeert de bal aan de voet te houden. Kerschen speelt de bal door. Cabero is nu in balbezit. Cangio verovert de bal door een tackle van achteren. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Tudor bokst de bal weg.

44e minuut.
Cervera verovert de bal door een tackle van achteren. Cervera geeft een lange en hoge pass. Cabero heeft problemen om de bal te vangen. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio schiet op doel. Tudor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cangio rent richting de bal. Cangio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 79%, Longaniza e campo FC 21%.
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:4

49e minuut.
Cangio passt de bal in één keer door. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu speelt de bal door. Kerschen probeert de bal met de borst te controleren. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:5

63e minuut.
Cabero geeft de bal voor. Punga rent richting de bal. Punga geeft de bal voor. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Tudor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:6

67e minuut.
Pochyła probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu speelt de bal door. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:7

69e minuut.
Doncu geeft een hoge lob. Tudor speelt de bal door. Pezzini kopt de bal weg. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio schiet op doel. Tudor bokst de bal weg. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tudor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

73e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal met de wreef. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Tudor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:8

81e minuut.
Marín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontela met de inworp. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tudor met een harde bal richting middenveld. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente is nu in balbezit. Fontela verovert de bal door een tackle van achteren. Fontela geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fontela rent richting de bal. Fontela geeft een lange en hoge pass. Kerschen rent richting de bal. Kerschen geeft een hoge lob. Fontela geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Tudor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:9

88e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft een lange en hoge pass. Cangio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pezzini rent richting de bal. Pezzini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Falán rent richting de bal. Pezzini onderschept slim de pass. Pezzini probeert naar een medespeler te passen. Cangio rent richting de bal. Cangio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Arellano FC 84%, Longaniza e campo FC 16%.
David Arellano FC - Longaniza e campo FC 0:9