Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: La Vita e Bella
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 60278
La Vita è Bella Coritiba FC
♪ ♫ ♩ ♬ ELAtake5 Tactiek Coritiba 4_4_2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
74.7 gemiddelde waardering 76.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Bryk geeft de bal voor. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Kret krijgt zijn hoofd ertegen. Winnebeck bokst de bal weg.

9e minuut.
Bonifaz rent richting de bal. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusinu begaat een overtreding. Gusinu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cuesta geeft een lange en hoge pass. Salvà kopt de bal weg. Gusinu geeft de bal voor. Irigoyen maakt een snoekduik en kopt de bal. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Van Dijck passt de bal in één keer door. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Irigoyen onderschept slim de pass. Irigoyen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck geeft een lange en hoge pass. Daar is Pişkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - Coritiba FC 0:1

27e minuut.
Paulou passt de bal met de wreef. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Vita è Bella - Coritiba FC 1:1

30e minuut.
Phương Đức controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gierejkiewicz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck speelt de bal door. Chianale rent richting de bal. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - Coritiba FC 1:2

34e minuut.
Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen verovert de bal door een tackle van achteren. Irigoyen schiet op doel. TatorgiyevNusiqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - Coritiba FC 1:3

36e minuut.
Chianale heeft problemen om de bal te vangen. Bennati rent richting de bal. Chianale is nu in balbezit. Chianale haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - Coritiba FC 1:4

43e minuut.
Taušan met een sublieme pass. Irigoyen rent richting de bal. Bablekos is nu in balbezit. Bablekos geeft een hoge lob. Chianale maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - Coritiba FC 1:5

44e minuut.
Couto komt het veld opgelopen. Masztalski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 56%, Coritiba FC 44%.
La Vita è Bella - Coritiba FC 1:5

50e minuut.
Couto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arora komt het veld opgelopen.

56e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức rent richting de bal. Gierejkiewicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phương Đức is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Peuralahti komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bennati passt de bal met de wreef. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck passt de bal met de wreef. Chianale is nu in balbezit. Chianale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Taušan is nu in balbezit. Taušan geeft de bal voor. Irigoyen kopt de bal weg. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale schiet op doel. Peuralahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peuralahti niet meer kan verder spelen.

75e minuut.
Baltacı met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Dijck de bal. Van Dijck passt de bal in één keer door. Bablekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bablekos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - Coritiba FC 1:6

78e minuut.
Paulou passt de bal zonder na te denken. Flausino speelt de bal door. Salvà geeft een hoge lob. Gierejkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Winnebeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - Coritiba FC 2:6

90e minuut.
Masztalski onderschept slim de pass. Masztalski geeft een lange en hoge pass. Taušan met een sublieme pass. Van Dijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dijck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 54%, Coritiba FC 46%.
La Vita è Bella - Coritiba FC 2:6