Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Cındare Samsure KF
5212 kanat Tactiek G 4-5-1
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 43.1
briljant Schieten matig
uitmuntend Passen solide
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Hamid is nu in balbezit. Dossche is nu in balbezit. Hamid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hamid naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Tüzün is nu in balbezit. Klungelig pakt Tüzün de bal. Tüzün geeft een hoge lob. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Faella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 1:0

5e minuut.
Siegler met een sublieme pass. Faya is nu in balbezit. Çopan onderschept slim de pass. Çopan schiet op doel. Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft de bal voor. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 2:0

11e minuut.
Crivelli is nu in balbezit. Crivelli passt de bal met de wreef. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft de bal voor. Çopan springt en kopt de bal. Faella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 3:0

16e minuut.
Tüzün geeft de bal voor. Çopan is nu in balbezit. Siegler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siegler krijgt een gele kaart. Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çopan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 4:0

17e minuut.
Karakoyunlu geeft de bal voor. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 5:0

20e minuut.
Siegler controleert de bal met de borst. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gambicorti. Gambicorti krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli passt de bal zonder na te denken. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft de bal voor. Çopan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een hoge lob. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 6:0

29e minuut.
Montini heeft problemen om de bal te vangen. Siegler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çopan. Çopan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zrywacz heeft problemen om de bal te vangen. Crivelli rent richting de bal. Crivelli passt de bal zonder na te denken. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een hoge lob. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... Faella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 7:0

34e minuut.
Tolkar probeert naar een medespeler te passen. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tüzün de bal. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Çopan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Faella bokst de bal weg.

38e minuut.
Crivelli passt de bal zonder na te denken. Tüzün rent richting de bal. Klungelig pakt Tüzün de bal. Tüzün geeft de bal voor. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal. Faella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Crivelli passt de bal zonder na te denken. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft de bal voor. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 25%, Cındare Samsure KF 75%.
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 7:0

46e minuut.
Radziwiłł met een sublieme pass. Faya rent richting de bal. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 8:0

49e minuut.
Çopan kopt de bal weg. Zrywacz met een sublieme pass. Daar is Gambicorti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 9:0

62e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz passt de bal zonder na te denken. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 10:0

63e minuut.
Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Siegler is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan schiet op doel. Faella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tüzün met een sublieme pass. Zrywacz speelt de bal door. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Çopan springt en kopt de bal. Faella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Faya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz met een sublieme pass. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft een hoge lob. Çopan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 11:0

70e minuut.
Crivelli is nu in balbezit. Crivelli passt de bal zonder na te denken. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel. Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 12:0

70e minuut.
Codreanu speelt de bal door. Siegler met een sublieme pass. Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan onderschept slim de pass. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Radziwiłł kopt de bal weg. Kandilli heeft problemen om de bal te vangen. Kandilli geeft de bal voor. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Gogoncea onderschept slim de pass. Tüzün rent richting de bal. Tüzün met een sublieme pass. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 13:0

81e minuut.
Zrywacz geeft een hoge lob. Çopan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Montini ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Montini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Çopan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Çopan neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 14:0

83e minuut.
Faya kopt de bal weg. Özeren speelt de bal door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft een hoge lob. Çopan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 15:0

87e minuut.
Tüzün speelt de bal door. Crivelli met een sublieme pass. Daar is Tüzün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün geeft de bal voor. Çopan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 16:0

90e minuut.
Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz passt de bal in één keer door. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Faella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 25%, Cındare Samsure KF 75%.
Tarık İnsaat SK - Cındare Samsure KF 17:0