Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**HAN SPOR** Kara Panter
FB BiP Tactiek PanTR
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
69.1 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


9e minuut.
Baldoli verovert de bal door een tackle van achteren. Baldoli geeft een lange en hoge pass. Menschaert kopt de bal weg. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia haalt uit met een fantastische trap. Boray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Incze geeft de bal voor. Ordáz probeert naar een medespeler te passen. Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Maršál geeft een hoge lob. Kołtun kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kołtun kopt de bal weg. Høeg heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gratkiewicz. Gratkiewicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Więckiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Daia is nu in balbezit. Daia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz onderschept slim de pass. Ordáz geeft de bal voor. Høeg controleert de bal met de borst. Høeg geeft een hoge lob. Vlaicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - Kara Panter 0:1

45e minuut.
Gratkiewicz onderschept slim de pass. Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daia rent richting de bal. Daia draait met de bal, schiet en ... Boray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**HAN SPOR** - Kara Panter 1:1

45e minuut.
Naruoka komt het veld opgelopen. Mocanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **HAN SPOR** 38%, Kara Panter 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
**HAN SPOR** - Kara Panter 1:1

54e minuut.
Maršál verovert de bal door een tackle van achteren. Maršál probeert naar een medespeler te passen. Kołtun speelt de bal door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Claes verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobrzański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naruoka krijgt zijn hoofd ertegen. Vlaicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baldoli heeft problemen om de bal te vangen. Boţan onderschept slim de pass. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - Kara Panter 1:2

68e minuut.
Buitenspel voor Mocanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Incze maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bauts kopt de bal weg. Daia rent richting de bal. Daia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kołtun geeft een hoge lob. Naruoka rent richting de bal. Baldoli onderschept slim de pass. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Gratkiewicz onderschept slim de pass. Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daia rent richting de bal. Daia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**HAN SPOR** - Kara Panter 2:2

77e minuut.
Dobrzański passt de bal zonder na te denken. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naruoka de bal. Naruoka schiet op doel. Vlaicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Maršál met een sublieme pass. Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daia rent richting de bal. Daia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ordáz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kołtun kopt de bal weg. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Vlaicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Quiroz met een sublieme pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun passt de bal in één keer door. García heeft problemen om de bal te vangen. García geeft de bal voor. Boray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daia is nu in balbezit. Daia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - Kara Panter 3:2

87e minuut.
Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert rent richting de bal. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Boray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - Kara Panter 4:2

89e minuut.
Triquell onderschept slim de pass. Triquell geeft een lange en hoge pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - Kara Panter 4:3

90e minuut.
Menschaert passt de bal zonder na te denken. Incze bereikt de bal nog maar net als eerste. Incze met een sublieme pass. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **HAN SPOR** 48%, Kara Panter 52%.
**HAN SPOR** - Kara Panter 4:3