Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: Elazig stadyumu
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22668
BORDO BEYAZ (23) Ötüken
tekli Tactiek Zafer
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.3 gemiddelde waardering 66.8
very good Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Asilkurt geeft een hoge lob. Kolaycı rent richting de bal. Akan is nu in balbezit. Kolaycı met een sublieme pass. Karacabay is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Akan heeft problemen om de bal te vangen. Kolaycı is nu in balbezit. Picanha onderschept slim de pass. Akan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Haspolatkan rent richting de bal. Aventino verovert de bal door een tackle van achteren. Aventino probeert naar een medespeler te passen. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szulik is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Aventino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coyote komt het veld opgelopen. McIntyre neemt de hoekschop. Szulik maakt een snoekduik en kopt de bal. Sukal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORDO BEYAZ (23) - Ötüken 1:0

28e minuut.
Coyote is nu in balbezit. Coyote geeft een hoge lob. Ünaldı probeert de bal met de borst te controleren. Szulik is nu in balbezit. Güngör onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
McIntyre passt de bal met de wreef. Coyote rent richting de bal. Coyote geeft een hoge lob. Szulik maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Güngör de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Güngör geeft de bal voor. Karacabay rent richting de bal. Karacabay probeert naar een medespeler te passen. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BORDO BEYAZ (23) - Ötüken 1:1

38e minuut.
Indonésio geeft een lange en hoge pass. Szulik rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kızılkan ... Strafschop! Szulik raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Coyote speelt de bal door. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić passt de bal in één keer door. Szulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORDO BEYAZ (23) 40%, Ötüken 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BORDO BEYAZ (23) - Ötüken 1:1

61e minuut.
Višnjić rent richting de bal. Szulik is nu in balbezit. Güngör legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güngör krijgt een gele kaart. Szulik raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaziri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BORDO BEYAZ (23) - Ötüken 2:1

66e minuut.
McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akan. McIntyre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaziri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyote geeft de bal voor. Szulik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BORDO BEYAZ (23) - Ötüken 3:1

69e minuut.
Višnjić rent richting de bal. Ünaldı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Višnjić raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szulik neemt zijn aanloop. Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BORDO BEYAZ (23) - Ötüken 4:1

78e minuut.
Çalışkaner heeft problemen om de bal te vangen. Çalışkaner speelt de bal door. Šeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabay onderschept slim de pass. Karacabay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BORDO BEYAZ (23) 34%, Ötüken 66%.
BORDO BEYAZ (23) - Ötüken 4:1