Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: KEREM FK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 40669
KEREM FK *MALATYASPOR*
442 Tactiek kuru sıkı
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
73.3 gemiddelde waardering 73.8
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Tokur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Świerniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerniak speelt de bal door. Jonquet is nu in balbezit. Jonquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak geeft de bal voor. Jonquet kopt de bal weg. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jonquet kopt de bal weg. Biçici is nu in balbezit. Met opzet legt Jaszka zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jaszka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokur rent richting de bal. Mikelini onderschept slim de pass. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. Sürek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - *MALATYASPOR* 0:1

18e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Jonquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonquet draait met de bal, schiet en ... Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEREM FK - *MALATYASPOR* 1:1

27e minuut.
García Sanjuán speelt de bal door. Geurtsen heeft problemen om de bal te vangen. Geurtsen met een sublieme pass. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mikelini passt de bal in één keer door. Geurtsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerniak. Świerniak krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Steczowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jonquet kopt de bal weg. Daar is Kafitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçici rent richting de bal. Biçici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Makoun onderschept slim de pass. Makoun passt de bal zonder na te denken. Štamberg is nu in balbezit. Štamberg geeft een hoge lob. Jonquet maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện passt de bal zonder na te denken. Niţu speelt de bal door. Biçici rent richting de bal. Biçici schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Klungelig pakt Purrunga de bal. Mikelini is nu in balbezit. Kleeberg verovert de bal door een tackle van achteren. Öijer is nu in balbezit. Öijer schiet op doel. Sürek bokst de bal weg. Daar is Orts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - *MALATYASPOR* 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 31%, *MALATYASPOR* 69%.
KEREM FK - *MALATYASPOR* 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Štamberg de bal. Štamberg speelt de bal door. Biçici rent richting de bal. Jonquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonquet schiet op doel. Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tokur geeft een lange en hoge pass. Štamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Štamberg probeert naar een medespeler te passen. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel. Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Purrunga kopt de bal weg. Öijer heeft problemen om de bal te vangen. Öijer met een sublieme pass. Mikelini is nu in balbezit. Mikelini schiet op doel. Sürek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jonquet speelt de bal door. Štamberg is nu in balbezit. Štamberg passt de bal zonder na te denken. Biçici is nu in balbezit. Biçici draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corryn komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Corryn rent richting de bal. Öijer is nu in balbezit. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn draait met de bal, schiet en ... Sürek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - *MALATYASPOR* 1:3

80e minuut.
Minh Kiệt onderschept slim de pass. Minh Kiệt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Steczowicz de bal. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Biçici probeert naar een medespeler te passen. Štamberg is nu in balbezit. Štamberg speelt de bal door. Biçici is nu in balbezit. Biçici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 39%, *MALATYASPOR* 61%.
KEREM FK - *MALATYASPOR* 1:3