Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY Coritiba FC
Coritiba FC Tactiek Coritiba 4_4_2
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
73.3 gemiddelde waardering 76.4
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


10e minuut.
Baltacı geeft de bal voor. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale is nu in balbezit. Chianale schiet op doel. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Coritiba FC 0:1

27e minuut.
Wabik rent richting de bal. Wabik passt de bal met de wreef. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari schiet op doel. Winnebeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY - Coritiba FC 1:1

34e minuut.
Rigaux kopt de bal weg. Bablekos rent richting de bal. Bablekos passt de bal met de wreef. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chianale rent richting de bal. Chianale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 61%, Coritiba FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALTAY - Coritiba FC 1:1

51e minuut.
Conde passt de bal met de wreef. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik passt de bal zonder na te denken. Prisecari rent richting de bal. Prisecari schiet op doel. Winnebeck bokst de bal weg.

54e minuut.
Chianale is nu in balbezit. Hurskanen rent richting de bal. Chianale verovert de bal door een tackle van achteren. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Coritiba FC 1:2

55e minuut.
Conde passt de bal in één keer door. Mayz is nu in balbezit. Wabik speelt de bal door. Paciosi rent richting de bal. Paciosi draait met de bal, schiet en ... Winnebeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bablekos passt de bal met de wreef. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro geeft een lange en hoge pass. Paciosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY - Coritiba FC 2:2

60e minuut.
Baltacı onderschept slim de pass. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paciosi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Frangueiro neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Rigaux met een sublieme pass. Bablekos met een sublieme pass. Chianale is nu in balbezit. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Coritiba FC 2:3

67e minuut.
Bablekos rent richting de bal. Bablekos met een sublieme pass. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Frangueiro met een sublieme pass. Hurskanen geeft een hoge lob. Mayz kopt de bal weg. Paciosi rent richting de bal. Paciosi schiet op doel. Winnebeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuźniewski kopt de bal weg. Wabik rent richting de bal. Ulubatlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulubatlı krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mayz verovert de bal door een tackle van achteren. Rigaux rent richting de bal. Mayz verovert de bal door een tackle van achteren. Mayz schiet op doel. Winnebeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALTAY - Coritiba FC 3:3

87e minuut.
Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardozo. Irigoyen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Dijck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chianale rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Conde ... Strafschop! Conde krijgt een gele kaart. Chianale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chianale zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Coritiba FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 58%, Coritiba FC 42%.
ALTAY - Coritiba FC 3:4