Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Özel Harekat La Vita è Bella
yeni Tactiek ♪ ♫ ♩ ♬ Drog 2
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
71.7 gemiddelde waardering 75.9
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


10e minuut.
Salvà probeert naar een medespeler te passen. İlkateş met een sublieme pass. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. Kompany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - La Vita è Bella 0:1

11e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İlkateş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paulou met een snel genomen vrije trap. Phương Đức maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salvà de bal. Salvà geeft een lange en hoge pass. Kret krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kompany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zambrana verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrana passt de bal in één keer door. Šešelj rent richting de bal. Šešelj geeft een lange en hoge pass. Ołtarzewski krijgt zijn hoofd ertegen. TatorgiyevNusiqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Flausino geeft de bal voor. İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal in één keer door. Kret rent richting de bal. Kret haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Van den Brande passt de bal in één keer door. Neagoe geeft de bal voor. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Özel Harekat - La Vita è Bella 1:1

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ołtarzewski stond buitenspel. Gierejkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özel Harekat 67%, La Vita è Bella 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Özel Harekat - La Vita è Bella 1:1

47e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Salvà rent richting de bal. Salvà geeft de bal voor. Flausino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - La Vita è Bella 1:2

50e minuut.
Van den Brande bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Brande geeft een lange en hoge pass. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Özel Harekat - La Vita è Bella 2:2

53e minuut.
Van den Brande passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski rent richting de bal. Pişkin begaat een overtreding. Pişkin krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Flausino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Phương Đức de bal. Golde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz onderschept slim de pass. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Bryk de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk onderschept slim de pass. Bryk geeft een lange en hoge pass. Phương Đức springt en kopt de bal. Kompany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - La Vita è Bella 2:3

62e minuut.
Bryk rent richting de bal. Bryk geeft een lange en hoge pass. Gierejkiewicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kompany probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - La Vita è Bella 2:4

70e minuut.
Bryk passt de bal zonder na te denken. Sopó verovert de bal door een tackle van achteren. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - La Vita è Bella 2:5

70e minuut.
Kilimcioğlu komt het veld opgelopen. Arora komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ołtarzewski rent richting de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilimcioğlu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Flausino rent richting de bal. Flausino speelt de bal door. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel. Kompany maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - La Vita è Bella 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özel Harekat 57%, La Vita è Bella 43%.
Özel Harekat - La Vita è Bella 2:6