Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Panter Cındare Samsure KF
PanTR Tactiek G 4-5-1
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
70.4 gemiddelde waardering 42.3
outstanding Schieten average
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Kołtun de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Gambicorti heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 1:0

6e minuut.
Kołtun geeft een hoge lob. Gambicorti kopt de bal weg. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg draait met de bal, schiet en ... Faella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 2:0

8e minuut.
Siegler probeert de bal aan de voet te houden. Dobrzański kopt de bal weg. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Faella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kołtun geeft de bal voor. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 3:0

9e minuut.
Buculei passt de bal met de wreef. Siegler probeert de bal met de borst te controleren. Więckiewicz onderschept slim de pass. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 4:0

14e minuut.
Gogoncea geeft een hoge lob. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een hoge lob. Høeg springt en kopt de bal. Faella probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kołtun onderschept slim de pass. Kołtun geeft een hoge lob. Więckiewicz kopt de bal weg. Høeg is nu in balbezit. Høeg haalt uit met een fantastische trap. Faella bokst de bal weg.

18e minuut.
Dobrzański is nu in balbezit. Dobrzański passt de bal in één keer door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Więckiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 5:0

20e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert geeft de bal voor. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Faella probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 6:0

24e minuut.
Gwidon probeert naar een medespeler te passen. Kołtun rent richting de bal. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 7:0

27e minuut.
Dobrzański met een sublieme pass. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun met een sublieme pass. Høeg rent richting de bal. Høeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 8:0

29e minuut.
Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert passt de bal in één keer door. Dobrzański met een sublieme pass. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz schiet op doel. Faella bokst de bal weg.

30e minuut.
Maršál neemt de hoekschop. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg schiet op doel. Faella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 9:0

35e minuut.
Dobrzański passt de bal zonder na te denken. Kołtun rent richting de bal. Kołtun passt de bal met de wreef. Høeg rent richting de bal. Høeg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 10:0

40e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun speelt de bal door. Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 11:0

45e minuut.
Kołtun heeft problemen om de bal te vangen. Kołtun geeft een hoge lob. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... Faella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 12:0

45e minuut.
Mocanu komt het veld opgelopen. Naruoka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 33%, Cındare Samsure KF 67%.
Kara Panter - Cındare Samsure KF 12:0

46e minuut.
Maršál passt de bal in één keer door. Naruoka is nu in balbezit. Klungelig pakt Naruoka de bal. Naruoka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gogoncea geeft de bal voor. Angelov is nu in balbezit. Dobrzański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrzański krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka schiet op doel. Faella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Faella met een harde bal richting middenveld. Dobrzański speelt de bal door. Kołtun speelt de bal door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 13:0

62e minuut.
Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun passt de bal met de wreef. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 14:0

63e minuut.
Angelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buculei rent richting de bal. Buculei geeft een lange en hoge pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 14:1

64e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Kołtun rent richting de bal. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Faella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ordáz is nu in balbezit. Ordáz passt de bal met de wreef. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka geeft een hoge lob. Mocanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 15:1

74e minuut.
Dobrzański met een sublieme pass. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Faella bokst de bal weg. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 16:1

78e minuut.
Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzański passt de bal met de wreef. Gogoncea onderschept slim de pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršál onderschept slim de pass. Maršál speelt de bal door. Naruoka rent richting de bal. Naruoka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dobrzański speelt de bal door. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een hoge lob. Naruoka rent richting de bal. Naruoka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Cındare Samsure KF 17:1

88e minuut.
Faya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert passt de bal met de wreef. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka draait met de bal, schiet en ... Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gogoncea geeft de bal voor. Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzański geeft een hoge lob. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 26%, Cındare Samsure KF 74%.
Kara Panter - Cındare Samsure KF 17:1