Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:04
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: KAPLAN Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 25321
*MALATYASPOR* Ötüken
k_1 Tactiek Zafer
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
75.1 gemiddelde waardering 64.9
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner geeft de bal voor. Kafitz is nu in balbezit. Karacabay verovert de bal door een tackle van achteren. Karacabay haalt uit met een fantastische trap. Niţu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Akan rent richting de bal. Akan speelt de bal door. Karacabay rent richting de bal. Karacabay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Ötüken 0:1

21e minuut.
Gia Thiện is nu in balbezit. Akan verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Kiệt begaat een overtreding. Minh Kiệt krijgt een gele kaart. Akan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Küçükyılmaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Minh Kiệt geeft de bal voor. Zoricich rent richting de bal. Kızılkan begaat een overtreding. Kızılkan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sukal speelt de bal door. García Sanjuán kopt de bal weg. Haspolatkan probeert de bal met de borst te controleren. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gia Thiện onderschept slim de pass. Çalışkaner onderschept slim de pass. Çalışkaner speelt de bal door. Karacabay is nu in balbezit. Karacabay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 52%, Ötüken 48%.
*MALATYASPOR* - Ötüken 0:1

51e minuut.
Öijer passt de bal zonder na te denken. García Sanjuán speelt de bal door. Geurtsen speelt de bal door. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Öijer probeert naar een medespeler te passen. Corryn rent richting de bal. Corryn passt de bal zonder na te denken. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Karacabay verovert de bal door een tackle van achteren. Almási probeert naar een medespeler te passen. Karacabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabay geeft een lange en hoge pass. Akan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Öijer geeft een lange en hoge pass. İlke kopt de bal weg. Ünaldı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
García Sanjuán is nu in balbezit. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Kayı is nu in balbezit. Kayı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn geeft de bal voor. Zoricich maakt een snoekduik en kopt de bal. Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*MALATYASPOR* - Ötüken 1:1

81e minuut.
Küçükyılmaz geeft een hoge lob. Almási kopt de bal weg. García Sanjuán geeft een hoge lob. Zoricich rent richting de bal. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Sukal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
İlke onderschept slim de pass. İlke geeft de bal voor. Öijer is nu in balbezit. Öijer geeft een hoge lob. Mikelini probeert de bal met de borst te controleren. Sukal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatkan controleert de bal met de borst. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Ötüken 2:1

89e minuut.
Öijer is nu in balbezit. Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Kayı rent richting de bal. Kayı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Corryn heeft problemen om de bal te vangen. Corryn geeft de bal voor. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. Sukal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*MALATYASPOR* - Ötüken 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 37%, Ötüken 63%.
*MALATYASPOR* - Ötüken 3:1