Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:04
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: KEREM FK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 38089
KEREM FK BORDO BEYAZ (23)
442 Tactiek tekli
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 66
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


11e minuut.
Tokur speelt de bal door. Štamberg rent richting de bal. Štamberg met een sublieme pass. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Štamberg heeft problemen om de bal te vangen. Štamberg met een sublieme pass. Biçici is nu in balbezit. Biçici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BORDO BEYAZ (23) 1:0

24e minuut.
Coyote passt de bal met de wreef. Višnjić probeert naar een medespeler te passen. Indonésio met een sublieme pass. Szulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coyote is nu in balbezit. Coyote passt de bal in één keer door. Szulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulik schiet op doel. Sürek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Świerniak speelt de bal door. Tokur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Štamberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štamberg geeft een hoge lob. Cemre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BORDO BEYAZ (23) 2:0

38e minuut.
Świerniak controleert de bal met de borst. Świerniak met een sublieme pass. Štamberg met een sublieme pass. Cemre rent richting de bal. Cemre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Świerniak passt de bal zonder na te denken. Inworp. McIntyre met de inworp. Coyote is nu in balbezit. Coyote geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 34%, BORDO BEYAZ (23) 66%.
KEREM FK - BORDO BEYAZ (23) 2:0

50e minuut.
Štamberg controleert de bal met de borst. Štamberg probeert naar een medespeler te passen. Tokur met een sublieme pass. Biçici is nu in balbezit. Biçici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Günaltay met een sublieme pass. McIntyre kopt de bal weg. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BORDO BEYAZ (23) 2:1

60e minuut.
Coyote is nu in balbezit. Steczowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coyote raakt geblesseerd tijdens het duel. Jonquet komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Orts heeft problemen om de bal te vangen. Orts passt de bal zonder na te denken. Makoun is nu in balbezit. Makoun geeft een lange en hoge pass. Jonquet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 42%, BORDO BEYAZ (23) 58%.
KEREM FK - BORDO BEYAZ (23) 2:1