Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: La Vita e Bella
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57415
La Vita è Bella ALTAY
♪ ♫ ♩ ♬ ELAtake7 Tactiek İzmir 5-2-1-2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
75.5 gemiddelde waardering 72.4
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Paulou met een sublieme pass. Salvà rent richting de bal. Salvà passt de bal met de wreef. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 1:0

11e minuut.
İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel. Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 2:0

16e minuut.
Gierejkiewicz rent richting de bal. Kuźniewski speelt de bal door. Klungelig pakt Prisecari de bal. Bonifaz geeft een hoge lob. Arora is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Flausino is nu in balbezit. Conde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masztalski. Conde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conde komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. TatorgiyevNusiqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Paulou de bal onder controle te krijgen. İlkateş rent richting de bal. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 3:0

32e minuut.
Barreiro geeft de bal voor. Paciosi kopt de bal weg. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 3:1

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kret komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 38%, ALTAY 62%.
La Vita è Bella - ALTAY 3:1

51e minuut.
Kazhigaliev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paulou neemt vlug de vrije trap. Kret kopt de bal weg. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frangueiro komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kazhigaliev probeert naar een medespeler te passen. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari met een sublieme pass. Paciosi rent richting de bal. Paciosi schiet op doel. TatorgiyevNusiqov bokst de bal weg. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 3:2

65e minuut.
Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurskanen begaat een overtreding. Gierejkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilimcioğlu komt het veld opgelopen. Flausino komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Flausino met een snelle inworp. Paulou is nu in balbezit. Paulou geeft de bal voor. Gierejkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 4:2

82e minuut.
Paulou passt de bal zonder na te denken. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş met een sublieme pass. Kret rent richting de bal. Kret schiet op doel. Sousa Mendes bokst de bal weg.

85e minuut.
Paciosi rent richting de bal. Kilimcioğlu begaat een overtreding. Paciosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wabik met een snel genomen vrije trap. Prisecari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilimcioğlu. Kilimcioğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 42%, ALTAY 58%.
La Vita è Bella - ALTAY 4:2