Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: PARANA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 42275
Coritiba FC Özel Harekat
ÇiftForvet Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
77.8 gemiddelde waardering 72.2
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


2e minuut.
Sopó verovert de bal door een tackle van achteren. Gusinu verovert de bal door een tackle van achteren. Gusinu probeert naar een medespeler te passen. Chianale heeft problemen om de bal te vangen. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bennati geeft een lange en hoge pass. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zambrana krijgt een gele kaart. Chianale is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chianale zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Bennati de bal. Kalista rent richting de bal. Bennati verovert de bal door een tackle van achteren. Bennati geeft de bal voor. Chianale krijgt zijn hoofd ertegen. Kompany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Van Dijck kopt de bal weg. Klungelig pakt Zambrana de bal. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Kompany bokst de bal weg.

25e minuut.
Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe verovert de bal door een tackle van achteren. Neagoe passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bablekos heeft problemen om de bal te vangen. Bablekos geeft een lange en hoge pass. Bennati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennati geeft de bal voor. Chianale krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Neagoe probeert naar een medespeler te passen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Özel Harekat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 44%, Özel Harekat 56%.
Coritiba FC - Özel Harekat 0:1

49e minuut.
Cuesta onderschept slim de pass. Forcadell kan de bal niet met de borst controleren. Šešelj rent richting de bal. Šešelj passt de bal in één keer door. Neagoe rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gusinu probeert naar een medespeler te passen. Bennati rent richting de bal. Bennati geeft de bal voor. Irigoyen springt en kopt de bal. Kompany maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coritiba FC - Özel Harekat 1:1

55e minuut.
Taušan kopt de bal weg. Gusinu rent richting de bal. Gusinu geeft een lange en hoge pass. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen draait met de bal, schiet en ... Kompany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Özel Harekat 2:1

63e minuut.
Van den Brande passt de bal zonder na te denken. Neagoe rent richting de bal. Neagoe passt de bal met de wreef. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski schiet op doel. Cavcav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck passt de bal in één keer door. Chianale is nu in balbezit. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Özel Harekat 3:1

69e minuut.
Gusinu is nu in balbezit. Gusinu passt de bal met de wreef. Bennati rent richting de bal. Bennati geeft een hoge lob. Chianale maakt een snoekduik en kopt de bal. Kompany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Irigoyen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Özel Harekat 4:1

76e minuut.
Bablekos met een sublieme pass. Chianale rent richting de bal. Zambrana begaat een overtreding. Zambrana krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Gusinu is nu in balbezit. Gusinu passt de bal in één keer door. Van Dijck is nu in balbezit. Van Dijck geeft de bal voor. Chianale springt en kopt de bal. Kompany bokst de bal weg.

85e minuut.
Baltacı onderschept slim de pass. Baltacı speelt de bal door. Chianale is nu in balbezit. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Kompany maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Özel Harekat 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 54%, Özel Harekat 46%.
Coritiba FC - Özel Harekat 5:1