Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Kara Panter
5212 kanat Tactiek PanTR
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
74.5 gemiddelde waardering 69.4
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Karakoyunlu heeft problemen om de bal te vangen. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft de bal voor. Więckiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Dobrzański speelt de bal door. Kołtun rent richting de bal. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Høeg rent richting de bal. Høeg draait met de bal, schiet en ... Kelleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli passt de bal met de wreef. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een hoge lob. Hamid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Kara Panter 1:0

17e minuut.
Gwidon rent richting de bal. Gwidon speelt de bal door. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een hoge lob. Więckiewicz springt en kopt de bal. Kelleci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Triquell bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Çopan de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Boray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Kara Panter 2:0

25e minuut.
Zrywacz probeert naar een medespeler te passen. Kandilli speelt de bal door. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft de bal voor. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal. Boray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een hoge lob. Çopan kan de bal niet met de borst controleren. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Boray maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz passt de bal in één keer door. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid schiet op doel. Ordáz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Hamid onderschept slim de pass. Triquell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Triquell krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hamid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hamid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tüzün rent richting de bal. Tüzün passt de bal met de wreef. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 35%, Kara Panter 65%.
Tarık İnsaat SK - Kara Panter 2:0

46e minuut.
Mocanu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Gwidon rent richting de bal. Çopan maakt een afschuwelijke overtreding. Çopan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zrywacz speelt de bal door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft de bal voor. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Boray bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Kara Panter 3:0

60e minuut.
Tüzün raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padilha komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dobrzański de bal onder controle te krijgen. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een hoge lob. Więckiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Kara Panter 3:1

87e minuut.
Padilha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilbert. Padilha raakt geblesseerd tijdens het duel. Crivelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çopan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 36%, Kara Panter 64%.
Tarık İnsaat SK - Kara Panter 3:1