Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken KEREM FK
GökBörü Tactiek 442
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 70.3
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Świerniak passt de bal zonder na te denken. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun geeft een hoge lob. Güngör kopt de bal weg. Sukal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biçici is nu in balbezit. Biçici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - KEREM FK 0:1

29e minuut.
Świerniak passt de bal in één keer door. Biçici is nu in balbezit. Biçici draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert İlke de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - KEREM FK 0:2

31e minuut.
Güngör met een sublieme pass. Biçici heeft problemen om de bal te vangen. Kızılkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biçici raakt geblesseerd tijdens het duel. Tokur komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Küçükyılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çalışkaner speelt de bal door. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Küçükyılmaz geeft een hoge lob. Akan krijgt zijn hoofd ertegen. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 72%, KEREM FK 28%.
Ötüken - KEREM FK 0:2

46e minuut.
Kocatürk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tokur speelt de bal door. Štamberg speelt de bal door. Biçici rent richting de bal. Biçici draait met de bal, schiet en ... Sukal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - KEREM FK 0:3

53e minuut.
Biçici schiet op doel. Sukal probeert naar een medespeler te passen. Makoun rent richting de bal. Makoun geeft de bal voor. Cemre maakt een snoekduik en kopt de bal. Sukal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Orts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makoun geeft een lange en hoge pass. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Küçükyılmaz rent richting de bal. Makoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Küçükyılmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jonquet komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Štamberg geeft een lange en hoge pass. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan onderschept slim de pass. Jonquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tokur controleert de bal met de borst. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk probeert naar een medespeler te passen. Karacabay is nu in balbezit. Karacabay schiet op doel. Sürek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Świerniak rent richting de bal. Świerniak speelt de bal door. Štamberg heeft problemen om de bal te vangen. Štamberg geeft een lange en hoge pass. Cemre krijgt zijn hoofd ertegen. Sukal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jonquet is nu in balbezit. Jonquet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - KEREM FK 0:4

71e minuut.
Kolaycı komt het veld opgelopen. Asilkurt komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kayı stond buitenspel. Kleeberg neemt vlug de vrije trap. Kızılkan heeft problemen om de bal te vangen. Cemre is nu in balbezit. Cemre haalt uit met een fantastische trap. Sukal bokst de bal weg.

76e minuut.
Kleeberg geeft een hoge lob. Makoun is nu in balbezit. Makoun passt de bal met de wreef. Cemre rent richting de bal. Cemre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kızılkan passt de bal zonder na te denken. Orts rent richting de bal. Orts geeft een lange en hoge pass. Jonquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonquet schiet op doel. Sukal bokst de bal weg.

83e minuut.
Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. Kayı is nu in balbezit. Kayı schiet op doel. Sürek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - KEREM FK 1:4

86e minuut.
Świerniak geeft een lange en hoge pass. Sukal speelt de bal door. Küçükyılmaz kopt de bal weg. Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı schiet op doel. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 67%, KEREM FK 33%.
Ötüken - KEREM FK 1:4