Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cındare Samsure KF Coritiba FC
G 4-5-1 Tactiek Coritiba 4_4_2
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 64.2
goed Schieten briljant
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Codreanu met een sublieme pass. Buculei met een sublieme pass. Angelov is nu in balbezit. Chianale onderschept slim de pass. Chianale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Montini de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:1

5e minuut.
Tundra passt de bal zonder na te denken. Skapoullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skapoullis passt de bal in één keer door. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Taušan verovert de bal door een tackle van achteren. Taušan passt de bal zonder na te denken. Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundra geeft een lange en hoge pass. Chianale krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ulubatlı met de inworp. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale verovert de bal door een tackle van achteren. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:2

16e minuut.
Buculei met een sublieme pass. Angelov rent richting de bal. Chianale verovert de bal door een tackle van achteren. Chianale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tundra geeft een hoge lob. Irigoyen kopt de bal weg. Chianale rent richting de bal. Chianale draait met de bal, schiet en ... Faella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:3

19e minuut.
Codreanu speelt de bal door. Klungelig pakt Buculei de bal. Buculei passt de bal in één keer door. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel. Cavcav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chianale kopt de bal weg. Ulubatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubatlı passt de bal zonder na te denken. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:4

25e minuut.
Tundra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundra passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Chianale maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:5

26e minuut.
Ilgaz rent richting de bal. Ilgaz geeft de bal voor. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen schiet op doel. Faella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:6

27e minuut.
Buculei speelt de bal door. Daar is Faya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faya speelt de bal door. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gogoncea speelt de bal door. Radziwiłł is nu in balbezit. Ulubatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Skapoullis heeft problemen om de bal te vangen. Skapoullis geeft de bal voor. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bulgurcuoğlu passt de bal in één keer door. Tundra is nu in balbezit. Tundra passt de bal met de wreef. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is Chianale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziwiłł is nu in balbezit. Met opzet legt Chianale zijn tegenspeler op de grond. Chianale krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Radziwiłł kopt de bal weg. Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Daar is Ulubatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulubatlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tundra de bal. Tundra geeft een lange en hoge pass. Chianale springt en kopt de bal. Faella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bulgurcuoğlu onderschept slim de pass. Bulgurcuoğlu passt de bal in één keer door. Tundra is nu in balbezit. Tundra geeft een lange en hoge pass. Chianale krijgt zijn hoofd ertegen. Faella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tundra heeft problemen om de bal te vangen. Tundra geeft een hoge lob. Chianale rent richting de bal. Chianale haalt uit met een fantastische trap. Faella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:7

43e minuut.
Radziwiłł kopt de bal weg. Ulubatlı met een sublieme pass. Rigaux geeft de bal voor. Chianale rent richting de bal. Chianale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 73%, Coritiba FC 27%.
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:8

50e minuut.
Chianale kopt de bal weg. Ulubatlı rent richting de bal. Ulubatlı speelt de bal door. Chianale rent richting de bal. Chianale schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Ulubatlı is nu in balbezit. Ulubatlı passt de bal in één keer door. Chianale rent richting de bal. Chianale draait met de bal, schiet en ... Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 0:9

55e minuut.
Gogoncea met een sublieme pass. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei passt de bal in één keer door. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 1:9

61e minuut.
Rigaux kopt de bal weg. Ulubatlı is nu in balbezit. Ulubatlı passt de bal in één keer door. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Faya passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taušan de bal. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 2:9

66e minuut.
Gogoncea met een sublieme pass. Ulubatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ulubatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulubatlı geeft de bal voor. Irigoyen springt en kopt de bal. Faella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 2:10

76e minuut.
Gogoncea kopt de bal weg. Irigoyen heeft problemen om de bal te vangen. Montini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irigoyen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chianale neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 2:11

77e minuut.
Tundra rent richting de bal. Tundra met een sublieme pass. Daar is Chianale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chianale draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 2:12

79e minuut.
Radziwiłł speelt de bal door. Buculei is nu in balbezit. Buculei passt de bal in één keer door. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cavcav met een harde bal richting middenveld. Tundra rent richting de bal. Tundra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Irigoyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irigoyen schiet op doel. Faella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 2:13

86e minuut.
Taušan met een sublieme pass. Gambicorti rent richting de bal. Gambicorti passt de bal zonder na te denken. Chianale rent richting de bal. Chianale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulubatlı zal de hoekschop nemen. Chianale bereikt de bal nog maar net als eerste. Chianale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tundra probeert de bal met de borst te controleren. Tundra passt de bal in één keer door. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Montini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen schiet op doel. Faella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 2:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 62%, Coritiba FC 38%.
Cındare Samsure KF - Coritiba FC 2:14