Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK La Vita è Bella
çift fc Tactiek ♪ ♫ ♩ ♬ 5212Orj
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
73.2 gemiddelde waardering 74.7
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilha met de inworp. Crivelli geeft een hoge lob. Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
İlkateş geeft een lange en hoge pass. Gierejkiewicz rent richting de bal. Tolkar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gierejkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gierejkiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 0:1

23e minuut.
Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz passt de bal met de wreef. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. TatorgiyevNusiqov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 1:1

24e minuut.
Pişkin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonifaz komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Özerdinç verovert de bal door een tackle van achteren. Crivelli met een sublieme pass. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 2:1

37e minuut.
Inworp. Zrywacz met de inworp. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft een hoge lob. Hamid springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski maakt een afschuwelijke overtreding. Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrywacz met een snel genomen vrije trap. Hamid kopt de bal weg. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. TatorgiyevNusiqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 3:1

42e minuut.
Flausino is nu in balbezit. Flausino passt de bal in één keer door. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kelleci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 49%, La Vita è Bella 51%.
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 3:2

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kret komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kelleci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hamid kopt de bal weg. Bonifaz rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan schiet op doel. TatorgiyevNusiqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu geeft een lange en hoge pass. Çopan is nu in balbezit. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 4:2

60e minuut.
İlkateş rent richting de bal. Inworp. Paulou met een snelle inworp. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Zrywacz met de inworp. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft een hoge lob. Hamid krijgt zijn hoofd ertegen. TatorgiyevNusiqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Zrywacz passt de bal met de wreef. Karakoyunlu heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz geeft een hoge lob. Gierejkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Masztalski onderschept slim de pass. Masztalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Gierejkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 4:3

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft een lange en hoge pass. Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 42%, La Vita è Bella 58%.
Tarık İnsaat SK - La Vita è Bella 4:3