Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Özel Harekat BORDO BEYAZ (23)
4-1-3-2 Tactiek tekli
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
74.3 gemiddelde waardering 67.8
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Višnjić speelt de bal door. Indonésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Indonésio passt de bal in één keer door. Szulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulik schiet op doel. Kompany bokst de bal weg.

14e minuut.
Bajera met een snelle inworp. Šešelj is nu in balbezit. Šešelj geeft een lange en hoge pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell schiet op doel. Günaltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Picanha geeft een hoge lob. Sopó geeft een hoge lob. Ołtarzewski kopt de bal weg. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell draait met de bal, schiet en ... Günaltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ołtarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski onderschept slim de pass. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Günaltay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 1:0

27e minuut.
Van den Brande passt de bal met de wreef. Bajera met een sublieme pass. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Günaltay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 2:0

28e minuut.
Bajera kopt de bal weg. Ołtarzewski is nu in balbezit. Šešelj met een sublieme pass. Forcadell rent richting de bal. Forcadell haalt uit met een fantastische trap. Günaltay bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Šešelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešelj geeft de bal voor. Klungelig pakt Yücetürk de bal. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell schiet op doel. Günaltay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regulewicz kopt de bal weg. Daar is Indonésio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešelj geeft een hoge lob. Forcadell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Aventino kopt de bal weg. Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić met een sublieme pass. Aventino is nu in balbezit. Aventino schiet op doel. Kompany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šešelj is nu in balbezit. Šešelj geeft de bal voor. Forcadell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 3:0

36e minuut.
Krucký is nu in balbezit. Krucký speelt de bal door. Van den Brande speelt de bal door. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Kalista met de inworp. Krucký met een sublieme pass. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Günaltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sopó probeert de bal aan de voet te houden. Indonésio kopt de bal weg. Višnjić geeft een hoge lob. Szulik is nu in balbezit. Szulik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özel Harekat 34%, BORDO BEYAZ (23) 66%.
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 3:1

49e minuut.
Kalista kopt de bal weg. Krucký rent richting de bal. Krucký passt de bal in één keer door. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Šešelj speelt de bal door. Ołtarzewski is nu in balbezit. Picanha rent richting de bal. Ołtarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Günaltay bokst de bal weg. Forcadell rent richting de bal. Forcadell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 4:1

52e minuut.
Van den Brande bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Brande geeft een lange en hoge pass. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Šešelj passt de bal in één keer door. Ołtarzewski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Regulewicz ... Strafschop! Regulewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ołtarzewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forcadell neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Günaltay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 5:1

57e minuut.
Krucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucký geeft de bal voor. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 6:1

66e minuut.
Kalista verovert de bal door een tackle van achteren. Kalista speelt de bal door. Van den Brande met een sublieme pass. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Günaltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Šešelj is nu in balbezit. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj speelt de bal door. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 7:1

70e minuut.
Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Bajera probeert naar een medespeler te passen. Forcadell is nu in balbezit. Forcadell schiet op doel. Günaltay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 8:1

72e minuut.
Bajera met een sublieme pass. Klungelig pakt Šešelj de bal. Šešelj passt de bal in één keer door. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Günaltay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Krucký speelt de bal door. Forcadell is nu in balbezit. Šešelj geeft de bal voor. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski schiet op doel. Günaltay bokst de bal weg.

81e minuut.
Indonésio is nu in balbezit. Indonésio passt de bal in één keer door. Szulik is nu in balbezit. Szulik haalt uit met een fantastische trap. Kompany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 8:2

89e minuut.
Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Bajera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajera passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özel Harekat 33%, BORDO BEYAZ (23) 67%.
Özel Harekat - BORDO BEYAZ (23) 8:2