Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: KAPLAN Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 26148
*MALATYASPOR* Kara Panter
k_1 Tactiek PanTR
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
72.7 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten formidable
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Høeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg speelt de bal door. Öijer rent richting de bal. Więckiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kafitz heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Więckiewicz speelt de bal door. Høeg rent richting de bal. Høeg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Niţu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 54%, Kara Panter 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*MALATYASPOR* - Kara Panter 0:0

46e minuut.
Naruoka komt het veld opgelopen. Mocanu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dobrzański met een sublieme pass. Gia Thiện geeft een hoge lob. Zoricich kopt de bal weg. Corryn is nu in balbezit. Corryn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Quiroz geeft de bal voor. Gia Thiện kopt de bal weg. Klungelig pakt Quiroz de bal. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Boray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Minh Kiệt controleert de bal met de borst. Mocanu rent richting de bal. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kołtun zal de hoekschop nemen. Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Almási kopt de bal weg. Gia Thiện controleert de bal met de borst. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *MALATYASPOR* 55%, Kara Panter 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*MALATYASPOR* - Kara Panter 0:0