Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: KEREM FK Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 56566
KEREM FK **HAN SPOR**
442 Tactiek FB end
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
71.2 gemiddelde waardering 66.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


23e minuut.
Štamberg is nu in balbezit. Baldoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štamberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tokur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Makoun geeft de bal voor. Biçici krijgt zijn hoofd ertegen. Vlaicu bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Soyuer de bal. Kleeberg speelt de bal door. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun geeft de bal voor. Biçici maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dombkowski passt de bal met de wreef. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerniak. Świerniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 32%, **HAN SPOR** 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEREM FK - **HAN SPOR** 0:0

47e minuut.
Menschaert passt de bal in één keer door. García speelt de bal door. Baldoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici verovert de bal door een tackle van achteren. Biçici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - **HAN SPOR** 1:0

54e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Makoun met een sublieme pass. Cemre is nu in balbezit. Cemre schiet op doel. Vlaicu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

60e minuut.
Inworp. Jonquet komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun passt de bal zonder na te denken. Świerniak geeft een hoge lob. Jonquet rent richting de bal. Jonquet haalt uit met een fantastische trap. Vlaicu bokst de bal weg. Cemre rent richting de bal. Cemre passt de bal zonder na te denken. Jonquet rent richting de bal. Jonquet draait met de bal, schiet en ... Vlaicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Klungelig pakt Soyuer de bal. Purrunga speelt de bal door. Štamberg rent richting de bal. Štamberg geeft een lange en hoge pass. Jonquet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dombkowski rent richting de bal. Dombkowski passt de bal in één keer door. Bauts is nu in balbezit. Menschaert is nu in balbezit. Menschaert haalt uit met een fantastische trap. Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Purrunga onderschept slim de pass. Purrunga met een sublieme pass. Štamberg is nu in balbezit. Štamberg geeft de bal voor. Jonquet maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Gratkiewicz met een sublieme pass. Orts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soyuer kopt de bal weg. Menschaert rent richting de bal. Menschaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bauts rent richting de bal. Bauts schiet op doel. Sürek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEREM FK - **HAN SPOR** 1:1

87e minuut.
Orts speelt de bal door. Makoun rent richting de bal. Makoun passt de bal zonder na te denken. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Purrunga onderschept slim de pass. Purrunga geeft een lange en hoge pass. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre onderschept slim de pass. Cemre schiet op doel. Vlaicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jonquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - **HAN SPOR** 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 38%, **HAN SPOR** 62%.
KEREM FK - **HAN SPOR** 2:1