Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: PARK 23
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14466
(ÇSK) MORNİK Kapadokya
4-2-3-1 Tactiek Antrenman
54% Balbezit 46%
7% Spel op eigen helft 93%
68 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 26.3
incredible Schieten average
incredible Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Sackstein speelt de bal door. Grozman met een sublieme pass. Daar is Bocquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocquet geeft de bal voor. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sackstein rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bocquet neemt de hoekschop. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sackstein rent richting de bal. Sackstein schiet op doel. Cano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 1:0

4e minuut.
Fritzner kopt de bal weg. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Juan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sackstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grozman komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cano met een harde bal richting middenveld. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman passt de bal in één keer door. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dożężka speelt de bal door. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 2:0

6e minuut.
Amorusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorusi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kabak de bal. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 3:0

8e minuut.
Houwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozman geeft een lange en hoge pass. Daar is Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Cano trapt de bal weg. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft de bal voor. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Bocquet passt de bal zonder na te denken. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 4:0

12e minuut.
Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet passt de bal met de wreef. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 5:0

14e minuut.
Cano met een harde bal richting middenveld. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman passt de bal met de wreef. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 6:0

15e minuut.
Bocquet met de inworp. Grozman met een sublieme pass. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 7:0

18e minuut.
Sackstein rent richting de bal. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein verovert de bal door een tackle van achteren. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 8:0

20e minuut.
Özbakan met de inworp. Juan probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre met een sublieme pass. Bocquet geeft de bal voor. Sackstein springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Cano trapt de bal weg van het doel. Grozman kopt de bal weg. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cano trapt de bal weg van het doel. Mackiewicz controleert de bal met de borst. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman probeert naar een medespeler te passen. Houwen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 9:0

24e minuut.
Sackstein passt de bal zonder na te denken. Grozman rent richting de bal. Grozman passt de bal met de wreef. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sackstein passt de bal zonder na te denken. Ružnić geeft een lange en hoge pass. Sackstein kopt de bal weg. Grozman is nu in balbezit. Grozman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grozman probeert naar een medespeler te passen. Houwen is nu in balbezit. Houwen speelt de bal door. Daar is Sackstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sackstein rent richting de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Houwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houwen geeft de bal voor. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 10:0

31e minuut.
Amorusi heeft problemen om de bal te vangen. Amorusi met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bocquet neemt de hoekschop. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Cano trapt de bal weg. Grozman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sackstein de bal. Sackstein schiet op doel. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 11:0

34e minuut.
Daar is Houwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houwen speelt de bal door. Daar is Sackstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein schiet op doel. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 12:0

35e minuut.
Bocquet onderschept slim de pass. Bocquet passt de bal zonder na te denken. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 13:0

37e minuut.
Fritzner met een sublieme pass. Houwen geeft een hoge lob. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sackstein rent richting de bal. Sackstein schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Bocquet passt de bal in één keer door. Fritzner is nu in balbezit. Fritzner geeft de bal voor. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 14:0

41e minuut.
Grozman met een sublieme pass. Klungelig pakt Houwen de bal. Houwen met een sublieme pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cano trapt de bal weg van het doel. Grozman probeert naar een medespeler te passen. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft de bal voor. Sackstein springt en kopt de bal. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sackstein rent richting de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 15:0

44e minuut.
Kabak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bocquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozman is nu in balbezit. Grozman probeert naar een medespeler te passen. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sackstein rent richting de bal. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 16:0

45e minuut.
Grozman probeert naar een medespeler te passen. Bocquet geeft een hoge lob. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 8%, Kapadokya 92%.
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 17:0

47e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Elbistanlı speelt de bal door. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera passt de bal met de wreef. Bocquet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sackstein rent richting de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 18:0

48e minuut.
Grozman onderschept slim de pass. Grozman met een sublieme pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 19:0

49e minuut.
Özbakan met een sublieme pass. Inworp. Bocquet met een snelle inworp. Daar is Grozman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozman geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 20:0

51e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet passt de bal zonder na te denken. Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre geeft de bal voor. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 21:0

52e minuut.
Sackstein is nu in balbezit. Sackstein passt de bal in één keer door. Grozman speelt de bal door. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Cano met een sublieme pass. Grozman speelt de bal door. Sackstein rent richting de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 22:0

54e minuut.
Kabak probeert naar een medespeler te passen. Jaszczowski is nu in balbezit. Jaszczowski geeft een hoge lob. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bocquet zal de hoekschop nemen. Houwen kopt de bal weg. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen probeert naar een medespeler te passen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 23:0

59e minuut.
Vidaurre kan de bal niet met de borst controleren. Vidaurre speelt de bal door. Grozman probeert naar een medespeler te passen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 24:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cano trapt de bal weg van het doel. Grozman kopt de bal weg. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Grozman kopt de bal weg. Fritzner speelt de bal door. Houwen rent richting de bal. Houwen geeft de bal voor. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Houwen is nu in balbezit. Houwen passt de bal zonder na te denken. Grozman geeft de bal voor. Sackstein springt en kopt de bal. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 25:0

66e minuut.
Grozman met een sublieme pass. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 26:0

69e minuut.
Grozman rent richting de bal. Grozman geeft een lange en hoge pass. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 27:0

70e minuut.
Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman passt de bal zonder na te denken. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 28:0

71e minuut.
Amorusi geeft een lange en hoge pass. Houwen heeft problemen om de bal te vangen. Houwen passt de bal met de wreef. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amorusi is nu in balbezit. Sackstein verovert de bal door een tackle van achteren. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kabak is nu in balbezit. Sackstein verovert de bal door een tackle van achteren. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 29:0

74e minuut.
Grozman is nu in balbezit. Grozman geeft een hoge lob. Sackstein controleert de bal met de borst. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 30:0

75e minuut.
Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Özbakan rent richting de bal. Özbakan passt de bal zonder na te denken. Cano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 31:0

78e minuut.
Bocquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 32:0

78e minuut.
Bocquet met de inworp. Grozman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kabak. Grozman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grozman komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fritzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzner met een sublieme pass. Houwen heeft problemen om de bal te vangen. Houwen met een sublieme pass. Sackstein is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Houwen zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sackstein de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 33:0

82e minuut.
Bocquet met de inworp. Grozman rent richting de bal. Grozman passt de bal met de wreef. Daar is Sackstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 34:0

84e minuut.
Amorusi geeft een lange en hoge pass. Fritzner kopt de bal weg. Grozman met een sublieme pass. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cano trapt de bal weg van het doel. Grozman met een sublieme pass. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 35:0

87e minuut.
Bocquet neemt de hoekschop. Grozman kopt de bal weg. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 36:0

89e minuut.
Klungelig pakt Houwen de bal. Houwen speelt de bal door. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 37:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 6%, Kapadokya 94%.
(ÇSK) MORNİK - Kapadokya 37:0