Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: bahcestar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11259
bahcestar FC LOSER
cris 2 Tactiek winner
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 65.7
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
de Roon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Gruyter is nu in balbezit. De Gruyter passt de bal met de wreef. Şanlı rent richting de bal. Şanlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Duy Hiếu rent richting de bal. Duy Hiếu geeft een lange en hoge pass. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - FC LOSER 0:1

16e minuut.
Princip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Roon kopt de bal weg. Gammeltoft Hansen probeert de bal aan de voet te houden. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Salmanis passt de bal in één keer door. Dragan is nu in balbezit. Dragan passt de bal in één keer door. Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk draait met de bal, schiet en ... Remień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Demirçetin speelt de bal door. Cárcamo met een sublieme pass. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon schiet op doel. Galanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bahcestar - FC LOSER 1:1

38e minuut.
Çallı onderschept slim de pass. Çallı met een sublieme pass. Dragan rent richting de bal. Dragan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - FC LOSER 1:2

39e minuut.
Daar is Şanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlı met een sublieme pass. Miala probeert naar een medespeler te passen. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szynkaruk speelt de bal door. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan passt de bal zonder na te denken. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel. Remień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 62%, FC LOSER 38%.
bahcestar - FC LOSER 1:2

71e minuut.
Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Daar is Gammeltoft Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Galanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Cárcamo onderschept slim de pass. Cárcamo speelt de bal door. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon schiet op doel. Galanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bahcestar - FC LOSER 2:2

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szynkaruk stond buitenspel. Paganel komt het veld opgelopen. Bordese komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Buitenspel voor Dragan. Goede buitenspelval van de verdediging. Yediyiğit komt het veld opgelopen. Szajewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 50%, FC LOSER 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bahcestar - FC LOSER 2:2