Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: La Bombonera
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 29275
Boca Juniors_61 07Antalya Spor07
Eski günler. Tactiek delidumrul
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 64.1
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tilea geeft een lange en hoge pass. Maruna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendil de bal. Boffin verovert de bal door een tackle van achteren. Boffin draait met de bal, schiet en ... Ulaş bokst de bal weg. Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmyślony geeft een hoge lob. MacRach geeft de bal voor. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips passt de bal in één keer door. Ayzenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna onderschept slim de pass. Maruna schiet op doel. Ulaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ajdinaj rent richting de bal. Páncsics is nu in balbezit. Prizetko is nu in balbezit. Prizetko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tunçeri. Prizetko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Páncsics met een snel genomen vrije trap. Almenara is nu in balbezit. Prizetko onderschept slim de pass. Prizetko draait met de bal, schiet en ... Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sorokin de bal. Sorokin passt de bal met de wreef. Boffin rent richting de bal. Ulaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - 07Antalya Spor07 1:0

32e minuut.
Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić passt de bal in één keer door. Prizetko rent richting de bal. Prizetko draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Juniors_61 - 07Antalya Spor07 1:1

33e minuut.
Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj passt de bal in één keer door. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - 07Antalya Spor07 1:2

42e minuut.
MacRach speelt de bal door. Sorokin heeft problemen om de bal te vangen. Sorokin passt de bal in één keer door. Maruna is nu in balbezit. Maruna schiet op doel. Ulaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 53%, 07Antalya Spor07 47%.
Boca Juniors_61 - 07Antalya Spor07 1:2

47e minuut.
Ajdinaj speelt de bal door. Gargano is nu in balbezit. Tilea geeft een lange en hoge pass. Maruna is nu in balbezit. Maruna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Maydana passt de bal zonder na te denken. Sorokin kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ajdinaj. Ajdinaj krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulaş trapt de bal weg van het doel. Gargano kopt de bal weg. Prizetko is nu in balbezit. Prizetko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Páncsics is nu in balbezit. Páncsics passt de bal zonder na te denken. Pitner geeft een lange en hoge pass. Ajdinaj is nu in balbezit. Ajdinaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - 07Antalya Spor07 1:3

63e minuut.
Burgos speelt de bal door. Sorokin kan de bal niet met de borst controleren. Sorokin geeft de bal voor. Boffin is nu in balbezit. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Ulaş bokst de bal weg.

65e minuut.
Tilea geeft de bal voor. Buitenspel voor Maruna. Goede buitenspelval van de verdediging. Ayzenberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Almenara de bal. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Juniors_61 - 07Antalya Spor07 1:4

75e minuut.
Maydana geeft de bal voor. Inworp. Philips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorokin speelt de bal door. Philips geeft een lange en hoge pass. Ulaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Burgos met een harde bal richting middenveld. Sorokin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayzenberg de bal. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Maydana rent richting de bal. Maydana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philips met een snelle inworp. Sorokin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorokin is nu in balbezit. Sorokin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ðujić de bal onder controle te krijgen. Ulaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sorokin zal de hoekschop nemen. Boffin krijgt zijn hoofd ertegen. Ulaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Juniors_61 48%, 07Antalya Spor07 52%.
Boca Juniors_61 - 07Antalya Spor07 1:4