Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTALYA FC LA ILAHE ILLALLAH !
EfesTR Tactiek kanat ileri
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
56.8 gemiddelde waardering 62.7
solid Schieten formidable
excellent Passen formidable
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Thys krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kemancı geeft een lange en hoge pass. Çığ probeert de bal aan de voet te houden. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft de bal voor. Thys maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mrozik geeft de bal voor. Daar is Çığ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thys is nu in balbezit. Thys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:1

28e minuut.
Mrozik probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor. Thys springt en kopt de bal. Adão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:2

37e minuut.
Özenek onderschept slim de pass. Mrozik probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft de bal voor. Thys krijgt zijn hoofd ertegen. Adão bokst de bal weg. Kargul is nu in balbezit. Kargul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:3

44e minuut.
Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu geeft een hoge lob. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft de bal voor. Thys krijgt zijn hoofd ertegen. Adão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vulpeş geeft de bal voor. Eftimescu geeft de bal voor. Thys rent richting de bal. Thys schiet op doel. Adão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTALYA FC - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 62%, LA ILAHE ILLALLAH ! 38%.
ANTALYA FC - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:4

64e minuut.
Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor. Thys heeft problemen om de bal te vangen. Thys draait met de bal, schiet en ... Adão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Negão met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Kargul maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bachelet is nu in balbezit. Bachelet geeft een hoge lob. Căpăţână kopt de bal weg. Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu geeft een hoge lob. Adão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Özenek speelt de bal door. Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys schiet op doel. De bal raakt de paal. Adão bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTALYA FC 48%, LA ILAHE ILLALLAH ! 52%.
ANTALYA FC - LA ILAHE ILLALLAH ! 0:4