Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: FC LOSER Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9672
FC LOSER Kapadokya
winner Tactiek Antrenman
53% Balbezit 47%
5% Spel op eigen helft 95%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 24.6
incredible Schieten weak
excellent Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kominek met een sublieme pass. Şanlı speelt de bal door. Dragan is nu in balbezit. Dragan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 1:0

4e minuut.
Miala geeft een hoge lob. Kominek probeert de bal met de borst te controleren. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 2:0

5e minuut.
Çallı probeert naar een medespeler te passen. Miala heeft problemen om de bal te vangen. Miala speelt de bal door. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Çallı rent richting de bal. Çallı passt de bal in één keer door. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 3:0

8e minuut.
De Gruyter rent richting de bal. De Gruyter geeft een lange en hoge pass. Daar is Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragan verovert de bal door een tackle van achteren. Dragan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 4:0

9e minuut.
Duy Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hiếu met een sublieme pass. Miala is nu in balbezit. Miala geeft een lange en hoge pass. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 5:0

11e minuut.
Miala kopt de bal weg. Dragan rent richting de bal. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 6:0

13e minuut.
Mackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı passt de bal in één keer door. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cano met een sublieme pass. Çallı kopt de bal weg. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 7:0

16e minuut.
Özbakan rent richting de bal. Çallı rent richting de bal. Çallı passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 8:0

17e minuut.
Kabak is nu in balbezit. Kabak speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çallı geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Dragan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 9:0

19e minuut.
Kominek geeft een lange en hoge pass. Cano probeert naar een medespeler te passen. Çallı kopt de bal weg. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 10:0

22e minuut.
Daar is Şanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlı geeft een lange en hoge pass. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 11:0

24e minuut.
Benczyński passt de bal met de wreef. Çallı is nu in balbezit. Çallı probeert naar een medespeler te passen. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Miala rent richting de bal. Miala geeft een lange en hoge pass. Szynkaruk geeft de bal voor. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 12:0

28e minuut.
Duy Hiếu is nu in balbezit. Duy Hiếu geeft een lange en hoge pass. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 13:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Migli komt het veld opgelopen. Baykal komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Migli met een sublieme pass. Tolosa met een sublieme pass. Benczyński speelt de bal door. Dragan rent richting de bal. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Çallı is nu in balbezit. Çallı passt de bal met de wreef. Şanlı met een sublieme pass. Miala rent richting de bal. Miala geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 14:0

34e minuut.
Jaszczowski geeft de bal voor. Çallı kopt de bal weg. Kominek controleert de bal met de borst. Kominek schiet op doel. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 15:0

37e minuut.
Doeltrap. Amorusi met een harde bal richting middenveld. Çallı kopt de bal weg. Dragan is nu in balbezit. Dragan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 16:0

38e minuut.
Dragan is nu in balbezit. Dragan schiet op doel. Juan met een sublieme pass. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Juan rent richting de bal. Miala onderschept slim de pass. Dragan is nu in balbezit. Dragan schiet op doel. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 17:0

41e minuut.
Tolosa speelt de bal door. Migli heeft problemen om de bal te vangen. Migli met een sublieme pass. Şanlı rent richting de bal. Şanlı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Duy Hiếu geeft een hoge lob. Dragan rent richting de bal. Dragan passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Amorusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan onderschept slim de pass. Dragan passt de bal zonder na te denken. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Juan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çallı met de inworp. Migli rent richting de bal. Migli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Migli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miala kopt de bal weg. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOSER 5%, Kapadokya 95%.
FC LOSER - Kapadokya 18:0

47e minuut.
Daar is Duy Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Miala rent richting de bal. Miala geeft een lange en hoge pass. Kominek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dragan de bal. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 19:0

52e minuut.
Kabak rent richting de bal. Kabak met een sublieme pass. Kominek rent richting de bal. Kominek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dragan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 20:0

55e minuut.
Şanlı passt de bal met de wreef. Çallı speelt de bal door. Miala probeert naar een medespeler te passen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ... Cano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 21:0

56e minuut.
Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan verovert de bal door een tackle van achteren. Dragan speelt de bal door. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 22:0

58e minuut.
Çallı passt de bal zonder na te denken. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı met een sublieme pass. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 23:0

60e minuut.
Çallı speelt de bal door. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Miala rent richting de bal. Miala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 24:0

61e minuut.
Juan rent richting de bal. Juan passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şanlı neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dragan de bal. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dragan rent richting de bal. Dragan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 25:0

63e minuut.
Çallı rent richting de bal. Çallı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dragan de bal. Dragan schiet op doel. Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 26:0

63e minuut.
Kabak passt de bal met de wreef. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorusi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Özbakan met een sublieme pass. Şanlı heeft problemen om de bal te vangen. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 27:0

66e minuut.
Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duy Hiếu de bal. Duy Hiếu met een sublieme pass. Kominek is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 28:0

68e minuut.
Çallı probeert naar een medespeler te passen. Kominek is nu in balbezit. Kominek passt de bal in één keer door. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 29:0

69e minuut.
Kabak passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şanlı met de inworp. Çallı rent richting de bal. Çallı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cano trapt de bal weg van het doel. Çallı rent richting de bal. Çallı passt de bal zonder na te denken. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 30:0

71e minuut.
Şanlı rent richting de bal. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Çallı rent richting de bal. Çallı geeft een hoge lob. Dragan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 31:0

74e minuut.
Daar is Amorusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miala rent richting de bal. Miala probeert naar een medespeler te passen. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 32:0

76e minuut.
Dragan passt de bal met de wreef. Miala rent richting de bal. Miala passt de bal in één keer door. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 33:0

79e minuut.
Özbakan onderschept slim de pass. Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı passt de bal in één keer door. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 34:0

81e minuut.
Miala speelt de bal door. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Miala probeert naar een medespeler te passen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 35:0

82e minuut.
Şanlı passt de bal zonder na te denken. Kominek speelt de bal door. Dragan rent richting de bal. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 36:0

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cano niet meer kan verder spelen. Mihart komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Şanlı passt de bal in één keer door. Duy Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiếu geeft een hoge lob. Dragan is nu in balbezit. Dragan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şanlı rent richting de bal. Şanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 37:0

88e minuut.
Amorusi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı probeert naar een medespeler te passen. Mihart bokst de bal weg. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 38:0

89e minuut.
Şanlı met de inworp. Çallı rent richting de bal. Çallı passt de bal zonder na te denken. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 39:0

90e minuut.
Dragan passt de bal in één keer door. Daar is Migli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migli speelt de bal door. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOSER - Kapadokya 40:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOSER 4%, Kapadokya 96%.
FC LOSER - Kapadokya 40:0