Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zero Tolerance SK ANTALYA FC
2024.1 Tactiek EfesTR
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
63.1 gemiddelde waardering 61.7
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Spelbos is nu in balbezit. Spelbos geeft een lange en hoge pass. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Marulli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wiersma geeft de bal voor. París is nu in balbezit. Adal begaat een overtreding. París is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Öztuna neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Adal bereikt de bal nog maar net als eerste. París verovert de bal door een tackle van achteren. París passt de bal in één keer door. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wiersma controleert de bal met de borst. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet begaat een overtreding. Marulli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marulli kan niet meer verder spelen. Ţigănaş komt het veld opgelopen. Szczygielski met een snel genomen vrije trap. Proença krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski passt de bal in één keer door. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Adão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - ANTALYA FC 1:0

33e minuut.
Wlazło geeft de bal voor. Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adal. Adal krijgt een gele kaart.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Proença stond buitenspel. Christersson komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Christersson geeft de bal voor. Jansen rent richting de bal. Jansen geeft de bal voor. Kaliterna rent richting de bal. Kaliterna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tolerance SK 57%, ANTALYA FC 43%.
Zero Tolerance SK - ANTALYA FC 1:0

47e minuut.
García Rivas kopt de bal weg. Szczygielski met een sublieme pass. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk geeft de bal voor. Ţigănaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - ANTALYA FC 2:0

49e minuut.
Öztuna passt de bal zonder na te denken. París is nu in balbezit. París geeft een hoge lob. Vente kopt de bal weg. Öztuna geeft een hoge lob. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaliterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliterna draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Adão probeert naar een medespeler te passen. París kopt de bal weg. García Rivas rent richting de bal. Kaliterna verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliterna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Proença is nu in balbezit. Vulpeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeş geeft de bal voor. Kuo chuan is nu in balbezit. Kuo chuan geeft een hoge lob. Adão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Öztuna passt de bal met de wreef. Wlazło rent richting de bal. Wlazło geeft een lange en hoge pass. París bereikt de bal nog maar net als eerste. París schiet op doel. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Proença is nu in balbezit. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ţigănaş de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - ANTALYA FC 3:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Proença stond buitenspel. Torgovickis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Szczygielski passt de bal met de wreef. Torgovickis speelt de bal door. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Proença krijgt zijn hoofd ertegen. Adão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ţigănaş heeft problemen om de bal te vangen. Vulpeş rent richting de bal. Ţigănaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Adão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - ANTALYA FC 4:0

89e minuut.
Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença rent richting de bal. Çığ rent richting de bal. Harasimczuk onderschept slim de pass. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Adão bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tolerance SK 54%, ANTALYA FC 46%.
Zero Tolerance SK - ANTALYA FC 4:0