Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: PARK 23
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22456
(ÇSK) MORNİK FC LOSER
4-2-3-1 Tactiek winner
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten formidable
outstanding Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Bocquet met een sublieme pass. De Gruyter verovert de bal door een tackle van achteren. Houwen is nu in balbezit. Houwen geeft een lange en hoge pass. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen. Galanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Miala probeert naar een medespeler te passen. Mendigain onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şanlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragan krijgt zijn hoofd ertegen. Kopistecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hiếu passt de bal met de wreef. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vidaurre passt de bal met de wreef. Sackstein rent richting de bal. Grozman is nu in balbezit. Grozman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Miala rent richting de bal. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek is nu in balbezit. Szynkaruk is nu in balbezit. Szynkaruk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Çallı met een snelle inworp. Şanlı geeft een hoge lob. Dragan springt en kopt de bal. Daar is Dożężka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cros onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mendigain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain passt de bal in één keer door. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Galanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - FC LOSER 1:0

45e minuut.
Miala heeft problemen om de bal te vangen. Grozman is nu in balbezit. Grozman passt de bal in één keer door. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Galanin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 61%, FC LOSER 39%.
(ÇSK) MORNİK - FC LOSER 1:0

49e minuut.
Tolosa geeft een hoge lob. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet passt de bal met de wreef. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Galanin bokst de bal weg.

51e minuut.
Şanlı is nu in balbezit. Ružnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şanlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Çallı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kominek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet passt de bal zonder na te denken. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Galanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - FC LOSER 2:0

75e minuut.
Petrók geeft een lange en hoge pass. Duy Hiếu rent richting de bal. Duy Hiếu passt de bal in één keer door. Şanlı is nu in balbezit. Şanlı geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bocquet geeft de bal voor. Daar is Sackstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein onderschept slim de pass. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Miala onderschept slim de pass. Miala speelt de bal door. Szynkaruk is nu in balbezit. Szynkaruk geeft een lange en hoge pass. Dragan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 59%, FC LOSER 41%.
(ÇSK) MORNİK - FC LOSER 2:0